Haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani ja olla mukana rakentamassa sinulle parempaa liiketoimintaa.

Softability Cliets

Softabilityn eri toimialoilla toimivia asiakkaita yhdistää tiukat laatuvaatimukset ohjelmistojen suhteen. Softabilityn menetelmä- ja teknologiaosaaminen on parhaimmillaan vaativissa asiakassovelluksissa, missä ohjelmistoille asetetaan tiukkoja vaatimuksia mm. turvallisuuteen, reaaliaikaisuuteen, luotettavuuteen ja ylläpidettävyyteen liittyen.

Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja kehittää toimintaamme yhdessä menestyvien asiakkaidemme kanssa. Softabilitylle tärkeintä on tarjota asiakkaille palveluita ja ratkaisuja jotka auttavat asiakasta kehittymään ja menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Ohessa on muutama menestystarina asiakasprojekteistamme.

Outotec

Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uusia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.

Softability on ollut modernisoimassa Outotecin HSC Chemistry® prosessien mallinnusohjelmistoa uudelle .NET alustalle. HSC –ohjelmistossa on 23 laskentamodulia ja 12 tietokantaa, joita käytetään mm. kemiaan, termodynamiikkaan, lämmönsiirtoon ja mineraalitekniikkaan perustuvien yksikköprosessien mallinnukseen.

Sen tarjoama mallinnus- ja simulointialusta on arvokas työkalu mm. prosessitutkimukselle, kehitykselle, suunnittelulle ja digitalisoinnille. Katso lisää HSC -ohjelmistosta.

Thermo Fisher

Thermo Fisher Scientific on maailman johtava toimittaja analyyttisille laitteille, kemikaaleille, reagensseille, tarvikkeille ja palveluille tutkimukseen, tuotekehitykseen ja diagnostiikkaan.

Softability on ollut toteuttamassa Thermo Fisherille työasemasovellusta laboratorioissa käytettäville laboratorioanalysaattoreille. Ohjelmisto tarjoaa tuen instrumentin ominaisuuksien optimaaliselle käytölle.

Visuaalinen työnkulku, helppokäyttöinen datan rajaus ja sisäänrakennetut laskentaominaisuudet tekevät ohjelmiston käytöstä helppoa ja tehokasta.

Lue lisää