Korkealaatuisia ohjelmistokehityspalveluita ja käyttäjäystävällisiä digitaalisia ratkaisuja teollisen internetin aikakaudelle ja eteenpäin.

Softability - Services

Taustamme ja osaamisemme tekevät meistä ihanteellisen kumppanin toteuttamaan vaativia end-to-end ratkaisuja, joissa yhdistyvät mittadataa lähettävät sensorit tai muut laitteet, skaalautuva pilvipalvelupohjainen prosessointi sekä eri päätelaitteille mukautuva tiedon visualisointi.

Softability Studio

Softability Studio kehittää lisätyn (mobiililaitteet, Vuzix älylasit), yhdistetyn  (Microsoft Hololens) ja virtuaalitodellisuuden (Gear VR) sovelluksia teollisuuden ja lääketieteen sekä rakennusalan tarpeisiin.

 

Lue lisää

Softability Studion palvelut

– Lisätty todellisuus

– Yhdistetty todellisuus (Microsoft HoloLens)

– Unity ohjelmistokehitys

– Mobiilikehitys (UWP, iOS, Android)

– Vuzix, ODG ja Epson Smart Glasses

– Virtuaalitodellisuus (Oculus Rift, Gear VR)

– UI/UX-suunnittelu

– Lisätyn todellisuuden konsultointi

– Xbox Kinect


Softability X-Reality Workshop

X-Reality workshopin avulla ideasi muuttuvat uusiksi liiketoimintamahdollisuuksiksi. Saat hyödyllisiä ajatuksia siitä, miten voit parantaa liiketoimintaasi lisätyn ja yhdistetyn todellisuuden sekä virtuaalitodellisuuden ratkaisuilla!

Lue lisää


Yleisiä käyttötapauksia:

– Tutkimus ja kehitys: 3D mallien visualisointi

– Myynti ja markkinointi: tuotteiden esittely niiden oikeassa koossa virtuaalisena

– Koulutus: vaarallisten ympäristöjen simulointi virtuaalimaailmassa

– Tuotanto: kokoonpanotyön tuki

– Operaatiot: laitteen ohjaus virtuaalikäyttöliittymällä

– Palvelut: huollon tuki


 

Asiakasreferenssimme:

– Thermo Fisher Scientific Oy: Operaatiot, Hololens: lääketieteellisen laitteen virtuaalinen käyttöliittymä, kaksisuuntainen ohjaus Wi-Fi:n yli. Inhimillisten virheiden väheneminen laboratoriotyössä.


– Perkin Elmer Wallac Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens: isojen laitteidensa esittely asiakkailleen niiden oikeassa koossa, mutta virtuaalisena, jotta se on helppo ottaa mukaan asiakaskäynneille ja – messuille.


– MTech Digital Solutions Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens: tulevaisuuden teknologioiden esittely messuilla maanviljelyn ja karjanhoidon tueksi.


– Skanska Oyj: Myynti ja markkinointi, Hololens: asuntomyynnin tuki, vapaat ja myydyt asunnot, kerrosten ja asuntojen tarkastelu, kytkentä taustajärjestelmiin


– Suomalainen kansainvälinen teollisuuden laitevalmistaja: Huolto, Hololens sekä  Vuzix- ja ODG-älylasit. Laitteiden huollon tuki, teksti- ja kuvaohjeet, kädet vapaana, puheohjaus.


– Meyer Turku Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens. Tallink Megastar aluksen ulkonäön esittely.


– Patria Land: Myynti ja markkinointi, Hololens. Laitteen ja sen alijärjestelmien asiakastarkastuksen tuki.

Ohjelmistokehityspalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme älykkäitä ohjelmistoja mm. teollisuuden ja lääketieteen tarpeisiin.

Meiltä syntyvät toteutukset niin laitetta lähellä oleviin sulautettuihin ohjelmistoihin kuin pilvipalvelu-toteutukset, joihin käyttöliittymät on usein toteutettu eri päätelaitteille. Ohjelmistokehitys Microsoft .NET ja sulautettujen järjestelmien (C/C++) puolella ovat erikoisalaamme.

Lue lisää

Microsoft .NET ohjelmistokehitys

Olemme sertifioitu Microsoft-kumppani ohjelmistokehityksessä. Olemme apunasi kaikissa ohjelmistonkehityksen vaiheissa aina idean prototyypistä ylläpitoon asti.

Käytämme ketteriä menetelmiä ja sinulla on aina täysi näkyvyys projektin jokaiseen vaiheeseen. Näet reaaliaikaisesti mitä tiimi on tekemässä juuri nyt ja ohjelmiston viimeisin versio on aina kokeiltavissa. Laadunvarmistuksessa käytössämme ovat omat testaajat ja testiautomaatio.

Sulautettujen järjestelmien kehitys (C/C++)

Teemme sulautettujen järjestelmien asiakasprojekteja koko skaalassa pienistä mikro-ohjaimista sulatettuihin Linux-laitteisiin C ja C++ ohjelmointikielillä.

Testauspalvelut

Korkeat laatuvaatimukset ja ohjelmistokehitysprosessien perinpohjainen tuntemus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Palveluidemme lähtökohtana on ohjelmiston korkean laadun ja alhaisten kustannusten takaaminen koko ohjelmiston elinkaaren ajalle.

Tarjoamme asiakkaillemme tarvelähtöisesti monipuolisia testauspalveluita. Testauksen tarpeet selvitetään aina yhdessä asiakkaan kanssa, kun pyrimme löytämään kuhunkin tilanteeseen parhaan testauskäytännön.

Lue lisää

 Manuaalitestaus

Toisinaan testaus on kustannustehokkainta suorittaa perinteisesti manuaalitestauksena ilman automatisointia. Näin on varsinkin tilanteissa, joissa odotettavissa oleva testauskierrosten määrä pysyy maltillisena. Manuaalitestauksessakin voidaan testaus tehdä joko toistettavan testisuunnitelman kautta tai eksploratiivisesti – taas kerran asiakastarpeesta riippuen.

Testiautomaatio

Testiautomaatiolla on tärkeä rooli sekä laiteohjelmistojen että palvelin- ja työasemasovellusten laadunvarmistuksessa. Oikeilla ratkaisuilla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä testauksessa ja samalla lopputuotteen laatu parantuu.

Projektimallit

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön joustavasti huippuluokan asiantuntijoita tuntipohjaisesti avuksi tuotekehityksen eri tilanteisiin.

Vastuuprojekti-mallissa asiakas voi ulkoistaa kokonaan tai osittain tuotteeseensa liittyvää kehitystyötä Softabilityn tehtäväksi.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön joustavasti huippuluokan asiantuntijoita tuntipohjaisesti avuksi tuotekehityksen eri tilanteisiin. Asiakas vastaa tällöin projektin johtamisesta ja loppuun saattamisesta asiantuntijoidemme avulla. Softabilityn asiantuntijat ovat alansa huippuosaajia jotka tuntevat viimeisimmät teknologiat ja teollisuuden tuotekehitykseen liittyvät erityispiirteet.

Vastuuprojektit

Vastuuprojekti-mallissa asiakas voi ulkoistaa kokonaan tai osittain tuotteeseensa liittyvää kehitystyötä Softabilityn tehtäväksi. Suunnittelemme ja budjetoimme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävän työn ja otamme siitä eteenpäin vastuun projektin onnelliseen loppuun saattamisesta. Käytössämme ovat modernit ohjelmistokehitysmallit, jotka tarjoavat asiakkaalle läpinäkyvyyden projektin etenemiseen.