Softability Studio – Lisätty todellisuus & yhdistetty todellisuus

Softability Studio tekee X-Reality ideoistasi totta!

Softability on johtava laajennetun todellisuuden X-Reality ratkaisujen toimittaja Suomessa. Softability Studio on erikoistunut kehittämään räätälöityjä lisätyn todellisuuden (Augmented Reality AR), yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR) ja virtuaalitodellisuuden (VR) ratkaisuja, jotka parantavat liiketoimintaasi ja muuttavat ihmisten tapoja olla vuorovaikutuksessa digitaalisen sisällön kanssa.

Softability Studio

Softability Studio kehittää lisätyn, yhdistetyn ja virtuaalitodellisuuden sovelluksia useilla alustoilla älypuhelimille ja tableteille sekä puettavan teknologian laitteille kuten älylaseille ja virtuaalilaseille. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan luovimmatkin ideat.

Lue lisää

Softability Studio -tiimi

Softability Studio -tiimi tarjoaa yrityksille tilaustyönä tehtyjä asiakaskohtaisia AR/MR/VR-ratkaisuja. Tiimi koostuu kokeneista ja luovista ammattilaisista, jotka toteuttavat yritysasiakkaidemme tarpeita vastaavia sovelluksia uusimmilla teknologioilla. Softability Studion sovellukset ovat yhdistelmä tiimin huippuosaamista, asiakkaiden vaatimuksia ja teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä, me autamme sinua toteuttamaan yrityksesi tarpeita vastaavan X-Reality ratkaisun!

Studio palvelut

Softability Studio tarjoaa valikoiman räätälöityjä palveluja AR/MR/VR-konsultoinnista ja uusien laitteiden ja sovellusten testaamiseen tarkoitetuista Proof-of-concept -projekteista aina yrityksen omiin järjestelmiin integroitaviin lisätyn ja yhdistetyn todellisuuden ratkaisuihin, jotka voivat tehostaa nykyisiä prosesseja ja parantaa asiakkaan liiketoimintaa. Autamme asiakkaita tekemään ideoista totta!

Tuotteet ja palvelut

Palvelumme sisältävät:

– Räätälöidyt yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR) sovellukset Microsoft HoloLens-laitteella

– Räätälöidyt lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) sovellukset ODG-, HMT-1 ja Vuzix -älylaseilla

– Virtuaalitodellisuuden sovellukset (Virtual Reality, VR) virtuaalilaseille kuten Oculus Rift, HTC Vive ja Gear VR

– Mobiili AR sovellukset ja mobiilikehitys Android-, iOS- (Apple) ja UWP- (Windows) käyttöjärjestelmillä

– Unity3D-kehitys

– UI/UX-käyttöliittymäsuunnittelu

– 2D/3D-grafiikat ja animointi

– AR/MR/VR-konsultointi

– X-Reality workshop

– Liikkeentunnistus (Motion capture) esim. Xbox Kinectillä

VIESTI-etätukiratkaisu

Softability Studio julkistaa VIESTI-etätukiratkaisun 1. joulukuuta SLUSHissa. VIESTI on teollisuus- ja palveluyrityksille suunniteltu live-video etätukiratkaisu, joka yhdistää yritysten teknikot ja asiantuntijat reaaliaikaisesti missä tahansa.
Tutustu Viestiin

X-Reality yrityksille

X-Reality-ratkaisumme mahdollistavat aivan uuden ulottuvuuden asiakkaiden tarpeisiin 3D-visualisoinnille ja työskentelytavoille. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet AR / MR / VR-sovelluksia pääasiassa lääketieteen laitevalmistajien ja valmistavan teollisuuden tuotekehityksen ja suunnittelun avuksi. Lisäksi palvelemme asiakkaita useilla muilla toimialoilla, kuten suunnittelu, rakentaminen, IT, palvelut, koulutus ja viihde.

Asiakasreferenssit

Yleiset käyttökohteet:

Hyödynnämme 3D:tä ja AR/MR/VR-teknologioita rakentaessamme interaktiivisia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka edistävät asiakkaiden liiketoimintaa. Lisätyn/yhdistetyn todellisuuden potentiaali on valtava ja tarjoaa lähes rajattomasti uusia käyttökohteita. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Tutkimus ja kehitys: 3D-mallien visualisointi
  • Myynti ja markkinointi: tuotteiden esittely niiden oikeassa koossa
  • Koulutus: oppiminen tekemällä, ympäristönä virtuaalinen maailma tai lisätty todellisuus
  • Tuotanto: kokoonpanotyön tuki
  • Operaatiot: laitteen ohjaus virtuaalikäyttöliittymällä
  • Palvelut: huollon tuki, etäneuvonta

Studio-asiakasreferenssimme

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä asiakkaille toteutetuista projekteista:

Ruotsalainen kansainvälinen teollisuuden laitevalmistaja: Huolto/etäneuvonta, Android-mobiililaitteet. Videon avulla tapahtuva etäneuvonta kentällä työskentelevän huoltohenkilön ja toimistolla istuvan asiantuntijan välillä.


Suomalainen kansainvälinen teollisuuden laitevalmistaja: Huolto, Hololens sekä Vuzix- ja ODG-älylasit. Laitteiden huollon tuki, teksti- ja kuvaohjeet, kädet vapaana, puheohjaus. Lue lisää


Skanska Oyj Myynti ja markkinointi, Hololens: asuntomyynnin tuki, vapaat ja myydyt asunnot, kerrosten ja asuntojen tarkastelu, kytkentä taustajärjestelmiin. Lue lisää


Patria Land: Myynti ja markkinointi, Hololens. Laitteen ja sen alijärjestelmien asiakastarkastuksen tuki.


Tehomet Oy: Myynti ja markkinointi, MobiiliAR-sovellus Applen mobiililaitteille. Lisättyä todellisuutta hyödyntävä digitaalinen tuote-esittely. Katuvalaisintuotteiden 3D-visualisointi, jossa tuotetietoa valaisinpylväistä.


Thermo Fisher Scientific Oy: Operaatiot, Hololens: lääketieteellisen laitteen virtuaalinen käyttöliittymä, kaksisuuntainen ohjaus Wi-Fi:n yli. Inhimillisten virheiden väheneminen laboratoriotyössä. Lue lisää


Perkin Elmer Wallac Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens: isojen laitteidensa esittely asiakkailleen niiden oikeassa koossa, mutta virtuaalisena, jotta se on helppo ottaa mukaan asiakaskäynneille ja – messuille. Lue lisää


Meyer Turku Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens. Tallink Megastar aluksen ulkonäön esittely. Lue lisää


Ginolis Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens: Laitteiden esittely messuilla ja asiakkaille.


MTech Digital Solutions Oy: Myynti ja markkinointi, Hololens: tulevaisuuden teknologioiden esittely messuilla maanviljelyn ja karjanhoidon tueksi.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!


Valitse sinua kiinnostava aihealue:X-Reality laitteet ja teknologia

Laajennetun todellisuuden osaamisemme skaala on laaja. Toteutamme interaktiivisia sovelluksia älypuhelimille ja tableteille (Android, iOS Apple, UWP) sekä yhdistetyn ja lisätyn todellisuuden laitteille kuten Microsoft HoloLensille, ODG-, HMT-1 ja Vuzix-älylaseille sekä useille virtuaalilaseille.

Lue lisää

AR/MR/VR-laitteet ja teknologiat ovat meidän erikoisalaamme

Olemme toteuttaneet asiakkaille ratkaisuja useilla eri laitteilla ja teknologioilla. Käytämme Unity3D:tä alustana AR/MR/VR-sovelluksissa.

YHDISTETTY TODELLISUUS
Microsoft HoloLens

ÄLYLASIT
ODG R-7, HMT-1 ja Vuzix M300

MOBIILILAITTEET & -ALUSTAT
Google Tango ja Android-, iOS- (Apple), UWP- (Windows) käyttöjärjestelmillä toimivat älypuhelimet sekä tabletit

VIRTUAALITODELLISUUS
VR-lasit kuten Oculus Rift, Gear VR, HTC Vive


Näiden lisäksi testaamme myös muita älylaseja ja teknologioita, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.


X-Reality Workshop

X-Reality workshopin avulla ideasi muuttuvat uusiksi liiketoimintamahdollisuuksiksi. Saat hyödyllisiä ajatuksia siitä, miten voit parantaa liiketoimintaasi lisätyn ja yhdistetyn todellisuuden sekä virtuaalitodellisuuden ratkaisuilla!

Ota yhteyttä ja varaa X-Reality Workshop!

Lue lisää

Haluaisitko mukaan tiimiimme?

Etsimme kaiken aikaa uusia motivoituneita osaajia tiimiimme.

Hae avoinna olevia tehtäviämme tai lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: rekrytointi@softability.fi.

Avoimet tehtävät