Embedded Kehittäjä

Tuntuuko sinusta, että vuodet vain vierivät tehden samoja työtehtäviä? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa asiakasprojekteissa missä pääset kehittämään järjestelmiä raudan päälle, RTOS-alustoille ja jopa sulautetulle Linuxille? Jos tämä sai sinut innostumaan, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työnkuva:

Työskentelet kokeneena ohjelmistokehittäjänä erilaisissa asiakasprojekteissa. Suunnittelet ja toteutat laiteläheisiä ratkaisuja reaali-aikaisille käyttöjärjestelmille ja sulautetulle Linuxille. Tulet olemaan tärkeä osa projektiryhmää ja kirjoitat loistavaa koodia mikä tekee mitä sen on tarkoituskin tehdä (yksikkötesteillä vahvistettu). Yhteistyössä testaajien kanssa varmistat, että viimeisetkin bugit ratkaistaan ajoissa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä. Omaat myös aidon kiinnostuksen ohjelmistokehitystä kohtaan. Ehkä harjoitat aiheeseen liittyviä harrastuksia kuten Arduino tai Rasberry Pi? Kommunikoit hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti englanniksi ja menestyt asiakasrajapinnassa. Suomenkielen osaaminen on bonus, mutta ei vältämätön osa työtä.

Olet asiantuntija seuraavissa:

– C/C++ ohjelmointikieli
– Sulautettujen järjestelmien kehitys
– Sulautetut prosessoriarkkitehtuurit
– Windows kehitysympäristö
– Yksikkötestaus

Seuraavat taidot ovat iso bonus:
– Sulautettu Linux ja sen työkalut
– Robot Framework ja Jenkins testiautomaatiossa
– Python
– Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät kuten Scrum
– Hyvät sosiaaliset taidot: työskentelet itsenäisesti ja osana projektiryhmää

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit työtehtävästä, niin ole hyvä ja lähetä hakemuksesi ja linkki LinkedIn profiiliisi tai johonkin vastaavaan palveluun osoitteeseen rekrytointi(a)softability.fi. Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Lisätietoja työtehtävästä antaa CEO Janne Repo, janne.repo(a)softability.fi, tai GSM +358 40 550 8280.