Softability mukana tukemassa Ukrainan kriisistä kärsiviä

Nora Nirhamo | 2022/03/15

Softability lahjoittaa 2 % viime vuoden voitoista Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jolla tuetaan avustustoimintaa Ukrainassa.

Ukrainassa on käynnissä tragedia, kun miljoonat ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa käynnissä olevan sodan vuoksi. Osa ihmisistä ei ole kyennyt edes jättämään kotejaan vaan ovat jääneet loukkuun taistelualueille. Etenkin siviilit tarvitsevat nyt kipeästi apua selvitäkseen päivästä toiseen. Kansainvälisesti ja myös Suomessa on noussut ennennäkemätön halu auttaa ukrainalaisia tässä erittäin vaikeassa tilanteessa.

Myös Softabilityn työntekijöiden keskuudessa on noussut halu auttaa.

“Olen käynyt useita keskusteluja työntekijöidemme kanssa tilanteeseen liittyen. Monella on myös henkilökohtaisia siteitä konfliktialueelle sukulaisten ja ystävien kautta. Huoli läheisten hyvinvoinnista on suuri.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimistusjohtaja.

Softability on jo useamman vuoden ajan kantanut aktiivisesti yhteiskuntavastuuta suuntaamalla osan voitoistaan eri avustusjärjestöille tukeakseen yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevia ihmisiä, usein lapsia ja nuoria.

Tämän vuoden osalta päätös avustuskohteesta oli selkeä. Hätä Ukrainassa on nyt niin suuri, että haluamme osaltamme olla tukemassa maata selviämään sitä kohdanneesta tragediasta. Lahjoitamme 2 % voitoistamme Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta tuetaan Ukrainan hädänalaisia ihmisiä.

Myöhemmin keväällä järjestämme lisäksi jo perinteeksi muodostuneen ”Developing for a better world” -päivän, jonka aikana jokaisen softabilityläisen on mahdollista osallistua omalla työpanoksellaan Ukrainan auttamiseen. Talkoopäivän tuotot maksetaan lyhentämättöminä valitun avustuskohteen hyväksi.

Vallitsevan hädän keskellä voi kuitenkin nähdä asioita, jotka luovat toivon kipinää keskuuteemme.

“Ukrainan kansan osoittama uskomaton sitkeys ja kansainvälisen yhteisön yksimielinen sekä vilpitön halu auttaa ovat asioita, jotka luovat pohjaa paremmalle tulevaisuudelle. Toivottavasti rauha koittaa pian.”, Repo toivoo.

 

Lisätietoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastosta: https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

 

Lisätietoja Softabilityn lahjoituksiin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen:

Janne Repo, Softability CEO, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Nora Nirhamo | 2022/12/23

Tämä vuosi rupeaa pikkuhiljaa olemaan paketissa ja on aika suunnata katseet kohti uutta vuotta. Softability kiittää tämän vuoden yhteistyöstä ja toivottaa kaikille erittäin hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Lue postaus

Koe virtuaalinen laboratorio verkkoselaimella!

Nora Nirhamo | 2022/12/01

Softability toteutti Bakerille virtuaalisen laboratorion, jossa kävijät pääsevät kokemaan innovatiivisia työkaluja luonnollisen soluviljelyn työnkulkuun liittyen. Virtuaaliseen laboratorioon pääsee tutustumaan helposti verkkoselaimella. Lue lisää!

Lue postaus

Webinaari: Miten hyödynnät XR-teknologioita liiketoiminnassasi?

Nora Nirhamo | 2022/11/16

Lataa webinaaritallenne, jossa kuulet miten voit hyödyntää XR-teknologioita omassa liiketoiminnassasi!

Lue postaus

Gradia Jämsä kokeilee lisättyä todellisuutta opetuksen tukena sähköalan asennusharjoituksissa

Nora Nirhamo | 2022/11/01

Softability toteutti yhteistyössä Gradia Jämsän kanssa lisätyn todellisuuden (AR) sovelluksen sähköalan asennusharjoitusten tueksi. AR-sovelluksella pyritään havainnollistamaan harjoitusympäristöä kalusteineen opiskelijoille sekä helpottamaan opettajien työn suunnittelun ja asennusten tarkistamista. Lue lisää!

Lue postaus

Teollisuuden laitevalmistajalle kokenut kehittäjä kolmessa viikossa – lue case-kuvaus

Nora Nirhamo | 2022/07/04

Meille asiakkaiden tuotekehitystarpeiden ymmärtäminen ja sopivan osaajan löytäminen on kaiken lähtökohta. Avaamme tässä artikkelissa asiakastapauksen kautta miten tämä prosessi eteni suuren, teollisuuden laitevalmistaja-asiakkaamme kanssa. Lue lisää!

Lue postaus

Ohjelmistokehitystä meiltä teille – ohjelmistotalo suurella sydämellä ja monipuolisella osaamisella

Nora Nirhamo | 2022/06/02

Jo 20 vuoden ajan olemme olleet asiakkaidemme apuna heidän merkityksellisissä tuotekehitysprojekteissaan, tarjoten projekteihin osaavia ja välittäviä ohjelmistokehityksen ammattilaisia. Osaamisemme kattaa koko ohjelmistokehityksen kirjon aina laiteläheisestä ohjelmoinnista pilvipalveluihin asti sekä lähes kaiken muun siltä väliltä. Lue lisää siitä, kuinka voimme olla avuksi myös sinun vaativissa hankkeissa!

Lue postaus

Virtuaalitodellisuudella tehoa uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksen tueksi

Nora Nirhamo | 2022/05/31

Softability toteutti Lumon Oy:lle virtuaalitodellisuuden (VR) sovelluksen uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksen tueksi. Sovelluksen avulla perehdyttämisestä saadaan kustannustehokasta ja asennustavoista yhtenäiset. Lue lisää!

Lue postaus

HoloLens 2 -älylasisovellus tukee oppimista ja nopeuttaa uusien työntekijöiden perehtymistä

Nora Nirhamo | 2022/05/11

Softability ja Savonia-ammattikorkeakoulu toteuttivat holograafiset työohjeet Microsoft Dynamics 365 Guidesin avulla HoloLens 2 -älylaseille tukemaan opiskelijoiden siirtymistä harjoitteluun työelämässä sekä jo työssä olevien henkilöiden perehtymistä uusiin tehtäviin. Lue lisää!

Lue postaus

Webinaari: XR-teknologiat perehdytyksen ja koulutuksen tukena

Nora Nirhamo | 2022/05/09

Lataa webinaaritallenne yhdessä Lumon Oy:n kanssa pidetystä webinaarista, jossa kuulet miten XR-teknologioita voi hyödyntää esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytyksen ja koulutuksen tukena sekä kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksessä!

Lue postaus