Softability mukana tukemassa Ukrainan kriisistä kärsiviä

Nora Nirhamo | 2022/03/15

Softability lahjoittaa 2 % viime vuoden voitoista Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jolla tuetaan avustustoimintaa Ukrainassa.

Ukrainassa on käynnissä tragedia, kun miljoonat ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa käynnissä olevan sodan vuoksi. Osa ihmisistä ei ole kyennyt edes jättämään kotejaan vaan ovat jääneet loukkuun taistelualueille. Etenkin siviilit tarvitsevat nyt kipeästi apua selvitäkseen päivästä toiseen. Kansainvälisesti ja myös Suomessa on noussut ennennäkemätön halu auttaa ukrainalaisia tässä erittäin vaikeassa tilanteessa.

Myös Softabilityn työntekijöiden keskuudessa on noussut halu auttaa.

“Olen käynyt useita keskusteluja työntekijöidemme kanssa tilanteeseen liittyen. Monella on myös henkilökohtaisia siteitä konfliktialueelle sukulaisten ja ystävien kautta. Huoli läheisten hyvinvoinnista on suuri.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimistusjohtaja.

Softability on jo useamman vuoden ajan kantanut aktiivisesti yhteiskuntavastuuta suuntaamalla osan voitoistaan eri avustusjärjestöille tukeakseen yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevia ihmisiä, usein lapsia ja nuoria.

Tämän vuoden osalta päätös avustuskohteesta oli selkeä. Hätä Ukrainassa on nyt niin suuri, että haluamme osaltamme olla tukemassa maata selviämään sitä kohdanneesta tragediasta. Lahjoitamme 2 % voitoistamme Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta tuetaan Ukrainan hädänalaisia ihmisiä.

Myöhemmin keväällä järjestämme lisäksi jo perinteeksi muodostuneen ”Developing for a better world” -päivän, jonka aikana jokaisen softabilityläisen on mahdollista osallistua omalla työpanoksellaan Ukrainan auttamiseen. Talkoopäivän tuotot maksetaan lyhentämättöminä valitun avustuskohteen hyväksi.

Vallitsevan hädän keskellä voi kuitenkin nähdä asioita, jotka luovat toivon kipinää keskuuteemme.

“Ukrainan kansan osoittama uskomaton sitkeys ja kansainvälisen yhteisön yksimielinen sekä vilpitön halu auttaa ovat asioita, jotka luovat pohjaa paremmalle tulevaisuudelle. Toivottavasti rauha koittaa pian.”, Repo toivoo.

 

Lisätietoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastosta: https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

 

Lisätietoja Softabilityn lahjoituksiin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen:

Janne Repo, Softability CEO, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Selecting embedded operating systems can be a pickle – Why FreeRTOS should be your go-to option

Toni Akkala | 2024/02/20

There is a plethora of embedded operating systems software developers can choose from when starting a new project from scratch. In this blog post, I will review some aspects to consider when selecting such an operating system. I will also describe the features of one that I think suits many different systems.

Lue postaus

Alexander Gudzovskiyn innokkuus ohjelmistoalaa ja uuden oppimista kohtaan on säilynyt

Nora Nirhamo | 2023/12/04

Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.

Lue postaus

Pitkän työuran tehneen Jan Tillanderin kipinä ohjelmistoalaa kohtaan palaa yhä

Nora Nirhamo | 2023/11/03

Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!

Lue postaus

KONE – Luotettavissa ja osaavissa käsissä

Nora Nirhamo | 2023/10/27

Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.

Lue postaus

Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

Nora Nirhamo | 2023/09/07

Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

Lue postaus

Tuemme avustustyötä Ukrainassa

Nora Nirhamo | 2023/07/03

Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

Lue postaus

Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

Nora Nirhamo | 2023/05/26

Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

Lue postaus

Ville Helin kirjoitti ensimmäiset koodirivinsä jo 80-luvulla

Nora Nirhamo | 2023/05/22

Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!

Lue postaus

Markus Särkiniemi: “Työssä on kiva kohdata uusia haasteita”

Nora Nirhamo | 2023/04/20

Miten X Factor, kävelytyylit ja koneoppiminen liittyvät toisiinsa? Tutustu pitkän linjan senior softakehittäjämme Markuksen uratarinaan ja ota selvää!

Lue postaus