Softability mukana tukemassa Ukrainan kriisistä kärsiviä

Nora Nirhamo | 2022/03/15

Softability lahjoittaa 2 % viime vuoden voitoista Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jolla tuetaan avustustoimintaa Ukrainassa.

Ukrainassa on käynnissä tragedia, kun miljoonat ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa käynnissä olevan sodan vuoksi. Osa ihmisistä ei ole kyennyt edes jättämään kotejaan vaan ovat jääneet loukkuun taistelualueille. Etenkin siviilit tarvitsevat nyt kipeästi apua selvitäkseen päivästä toiseen. Kansainvälisesti ja myös Suomessa on noussut ennennäkemätön halu auttaa ukrainalaisia tässä erittäin vaikeassa tilanteessa.

Myös Softabilityn työntekijöiden keskuudessa on noussut halu auttaa.

“Olen käynyt useita keskusteluja työntekijöidemme kanssa tilanteeseen liittyen. Monella on myös henkilökohtaisia siteitä konfliktialueelle sukulaisten ja ystävien kautta. Huoli läheisten hyvinvoinnista on suuri.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimistusjohtaja.

Softability on jo useamman vuoden ajan kantanut aktiivisesti yhteiskuntavastuuta suuntaamalla osan voitoistaan eri avustusjärjestöille tukeakseen yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevia ihmisiä, usein lapsia ja nuoria.

Tämän vuoden osalta päätös avustuskohteesta oli selkeä. Hätä Ukrainassa on nyt niin suuri, että haluamme osaltamme olla tukemassa maata selviämään sitä kohdanneesta tragediasta. Lahjoitamme 2 % voitoistamme Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta tuetaan Ukrainan hädänalaisia ihmisiä.

Myöhemmin keväällä järjestämme lisäksi jo perinteeksi muodostuneen ”Developing for a better world” -päivän, jonka aikana jokaisen softabilityläisen on mahdollista osallistua omalla työpanoksellaan Ukrainan auttamiseen. Talkoopäivän tuotot maksetaan lyhentämättöminä valitun avustuskohteen hyväksi.

Vallitsevan hädän keskellä voi kuitenkin nähdä asioita, jotka luovat toivon kipinää keskuuteemme.

“Ukrainan kansan osoittama uskomaton sitkeys ja kansainvälisen yhteisön yksimielinen sekä vilpitön halu auttaa ovat asioita, jotka luovat pohjaa paremmalle tulevaisuudelle. Toivottavasti rauha koittaa pian.”, Repo toivoo.

 

Lisätietoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastosta: https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

 

Lisätietoja Softabilityn lahjoituksiin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen:

Janne Repo, Softability CEO, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

Nora Nirhamo | 2023/09/07

Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

Lue postaus

Tuemme avustustyötä Ukrainassa

Nora Nirhamo | 2023/07/03

Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

Lue postaus

Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

Nora Nirhamo | 2023/05/26

Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

Lue postaus

Ville Helin kirjoitti ensimmäiset koodirivinsä jo 80-luvulla

Nora Nirhamo | 2023/05/22

Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!

Lue postaus

Markus Särkiniemi: “Työssä on kiva kohdata uusia haasteita”

Nora Nirhamo | 2023/04/20

Miten X Factor, kävelytyylit ja koneoppiminen liittyvät toisiinsa? Tutustu pitkän linjan senior softakehittäjämme Markuksen uratarinaan ja ota selvää!

Lue postaus

Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa

Nora Nirhamo | 2023/04/13

Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksessa.

Lue postaus

ABB saa Softabilityltä osaavia konsultteja ja joustavuutta tuotekehitysprojekteihin

Nora Nirhamo | 2023/03/29

ABB:llä ja Softabilityllä on takanaan pian kahdenkymmenen vuoden yhteistyö. Softabilityn konsultit ovat työskennelleet ABB:n tuotekehitysprojekteissa monissa eri rooleissa. Lue lisää!

Lue postaus

Ohjelmistokehittäjä Mikael Mäkelä “Ihmiset hyötyvät tästä mitä teen”

Nora Nirhamo | 2023/03/21

Tutustu Mikaelin uratarinaan – miten lapsuudessa hakkerin töistä haaveillut Mikael päätyi ohjelmistokehittäjäksi Softabilitylle?

Lue postaus

Webinaari: Trendikatsaus – Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa

Nora Nirhamo | 2023/03/09

Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Kerromme nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksen julkistuswebinaarissa. Lataa tallenne!

Lue postaus