Softability mukana tukemassa Ukrainan kriisistä kärsiviä

Nora Nirhamo | 2022/03/15

Softability lahjoittaa 2 % viime vuoden voitoista Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jolla tuetaan avustustoimintaa Ukrainassa.

Ukrainassa on käynnissä tragedia, kun miljoonat ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa käynnissä olevan sodan vuoksi. Osa ihmisistä ei ole kyennyt edes jättämään kotejaan vaan ovat jääneet loukkuun taistelualueille. Etenkin siviilit tarvitsevat nyt kipeästi apua selvitäkseen päivästä toiseen. Kansainvälisesti ja myös Suomessa on noussut ennennäkemätön halu auttaa ukrainalaisia tässä erittäin vaikeassa tilanteessa.

Myös Softabilityn työntekijöiden keskuudessa on noussut halu auttaa.

“Olen käynyt useita keskusteluja työntekijöidemme kanssa tilanteeseen liittyen. Monella on myös henkilökohtaisia siteitä konfliktialueelle sukulaisten ja ystävien kautta. Huoli läheisten hyvinvoinnista on suuri.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimistusjohtaja.

Softability on jo useamman vuoden ajan kantanut aktiivisesti yhteiskuntavastuuta suuntaamalla osan voitoistaan eri avustusjärjestöille tukeakseen yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevia ihmisiä, usein lapsia ja nuoria.

Tämän vuoden osalta päätös avustuskohteesta oli selkeä. Hätä Ukrainassa on nyt niin suuri, että haluamme osaltamme olla tukemassa maata selviämään sitä kohdanneesta tragediasta. Lahjoitamme 2 % voitoistamme Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta tuetaan Ukrainan hädänalaisia ihmisiä.

Myöhemmin keväällä järjestämme lisäksi jo perinteeksi muodostuneen ”Developing for a better world” -päivän, jonka aikana jokaisen softabilityläisen on mahdollista osallistua omalla työpanoksellaan Ukrainan auttamiseen. Talkoopäivän tuotot maksetaan lyhentämättöminä valitun avustuskohteen hyväksi.

Vallitsevan hädän keskellä voi kuitenkin nähdä asioita, jotka luovat toivon kipinää keskuuteemme.

“Ukrainan kansan osoittama uskomaton sitkeys ja kansainvälisen yhteisön yksimielinen sekä vilpitön halu auttaa ovat asioita, jotka luovat pohjaa paremmalle tulevaisuudelle. Toivottavasti rauha koittaa pian.”, Repo toivoo.

 

Lisätietoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastosta: https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

 

Lisätietoja Softabilityn lahjoituksiin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen:

Janne Repo, Softability CEO, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Teollisuuden laitevalmistajalle kokenut kehittäjä kolmessa viikossa – lue case-kuvaus

Nora Nirhamo | 2022/07/04

Meille asiakkaiden tuotekehitystarpeiden ymmärtäminen ja sopivan osaajan löytäminen on kaiken lähtökohta. Avaamme tässä artikkelissa asiakastapauksen kautta miten tämä prosessi eteni suuren, teollisuuden laitevalmistaja-asiakkaamme kanssa. Lue lisää!

Lue postaus

Ohjelmistokehitystä meiltä teille – ohjelmistotalo suurella sydämellä ja monipuolisella osaamisella

Nora Nirhamo | 2022/06/02

Jo 20 vuoden ajan olemme olleet asiakkaidemme apuna heidän merkityksellisissä tuotekehitysprojekteissaan, tarjoten projekteihin osaavia ja välittäviä ohjelmistokehityksen ammattilaisia. Osaamisemme kattaa koko ohjelmistokehityksen kirjon aina laiteläheisestä ohjelmoinnista pilvipalveluihin asti sekä lähes kaiken muun siltä väliltä. Lue lisää siitä, kuinka voimme olla avuksi myös sinun vaativissa hankkeissa!

Lue postaus

Virtuaalitodellisuudella tehoa uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksen tueksi

Nora Nirhamo | 2022/05/31

Softability toteutti Lumon Oy:lle virtuaalitodellisuuden (VR) sovelluksen uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksen tueksi. Sovelluksen avulla perehdyttämisestä saadaan kustannustehokasta ja asennustavoista yhtenäiset. Lue lisää!

Lue postaus

HoloLens 2 -älylasisovellus tukee oppimista ja nopeuttaa uusien työntekijöiden perehtymistä

Nora Nirhamo | 2022/05/11

Softability ja Savonia-ammattikorkeakoulu toteuttivat holograafiset työohjeet Microsoft Dynamics 365 Guidesin avulla HoloLens 2 -älylaseille tukemaan opiskelijoiden siirtymistä harjoitteluun työelämässä sekä jo työssä olevien henkilöiden perehtymistä uusiin tehtäviin. Lue lisää!

Lue postaus

Webinaari: XR-teknologiat perehdytyksen ja koulutuksen tukena

Nora Nirhamo | 2022/05/09

Lataa webinaaritallenne yhdessä Lumon Oy:n kanssa pidetystä webinaarista, jossa kuulet miten XR-teknologioita voi hyödyntää esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytyksen ja koulutuksen tukena sekä kokeneiden työntekijöiden tietojen päivityksessä!

Lue postaus

Laadunvarmistus – ohjelmistotestaaja on tärkeä lenkki ohjelmistokehityksessä

Nora Nirhamo | 2022/04/07

Softabilityllä tehdään laadukasta ohjelmistokehitystä merkityksellisten toimialojen parissa. Laadukkaan lopputuloksen takana on aina tiimi, johon kuuluvat sekä taitavat koodarit että asiansa osaavat ohjelmistotestaajat. Ohjelmistotestaaja varmistaa viime kädessä, että ohjelmistot toimivat kuten niiden kuuluukin toimia – kaikkien käyttäjien käsissä, koko tuotteen elinkaaren ajan. Laadunvarmistus onkin olennainen osa koko ohjelmistokehityksen prosessia ja viimeinen lukko ennen kuin ohjelmisto annetaan loppukäyttäjän käsiin.

Lue postaus

Ohjelmistokehitystä tekevät kertovat, millaista työskentely Softabilityllä on

Nora Nirhamo | 2022/02/21

Softabilitylle kuljetaan eri reittejä, mutta kaikkia tekijöitämme yhdistää sama innostus tehdä haastavaa ja merkityksellistä ohjelmistokehitystä. Tässä tekstissä annamme puheenvuoron kahdelle ohjelmistokehittäjälle, jotka tekevät arvokasta työtä asiakkaidemme eteen. Lue lisää!

Lue postaus

Työpaikkamme on Great Place to Work -sertifioitu

Nora Nirhamo | 2022/02/16

Työntekijöistämme 94% pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana! Tämän johdosta Softability sai tänäkin vuonna Great Place to Work -sertifikaatin. Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!

Lue postaus

Tule inspiroitumaan X-Realitysta 3.3.2022 Vantaalle!

Nora Nirhamo | 2022/02/09

Kutsumme sinut esittelytilaisuuteemme, jossa pääset kokeilemaan useita X-Reality -toteutuksia sekä XReach-etätukiratkaisua ja hakemaan inspiraatioita oman liiketoimintasi kehittämiseen. Konkreettisen hypistelyn lisäksi Sandvik Mining & Rock Solutions on tilaisuudessa kertomassa miten he käyttävät XReachiä ja hyötyvät etätuesta.

Lue postaus