Verkkotapahtuma: Lisätyn (AR) ja virtuaalitodellisuuden (VR) hyödyntäminen liiketoiminnassa
Nora Nirhamo | 2020/02/28
Softability järjesti lisätyn ja virtuaalitodellisuuden verkkotapahtuman, jossa kerroimme miten kyseisiä teknologioita voi hyödyntää liiketoiminnassa. Luvassa on case-esimerkkejä, VR & AR-demoja, käytännön neuvontaa mistä lähteä liikkeelle sekä katsausta missä kyseisten teknologioiden kanssa mennään tällä hetkellä. Lataa tapahtuman tallenne!
Lisätty (AR) ja virtuaalitodellisuus (VR) – työn tuottavuus, kustannussäästöt vai kilpailuetu?
Katso tapahtumatallenne kuinka voit hyödyntää lisättyä (AR) ja virtuaalitodellisuutta (VR) liiketoiminnassa. VR:ää ja AR:ää voi hyödyntää hyvin laajasti eri alueilla yrityksen toiminnoissa myynnistä tekniseen tukeen – monessa eri kohdassa yrityksen tuotantoketjua.
Tulet kuulemaan missä suoria ja merkittäviä vaikutuksia liiketoimintaan voidaan saavuttaa. Alla joitakin esimerkkejä ja tapahtumassa paljon muita käytännön esimerkkejä:
Boeing and Airbus (valmistus Hololens älylaseilla):
• 25-30% tuottavuuslisäys.
• 60-70% vähennys virheiden määrässä.
ACGO (koulutus Hololens älylaseilla):
• 50% vähennys teknikkojen koulutusajassa.
• Vähentynyt tuotteiden asennusaika ja virheiden määrä.
Porsche Cars, Pohjois-Amerikka (etätuki huollossa, älylasit):
• 40% keskimääräinen vähennys huoltoajassa.
• Yleinen palvelun laadun parantuminen -> asiakaskokemuksen kehittyminen.
Tapahtuman agenda:
Lisätyn ja virtuaalitodellisuuden sovellukset (AR ja VR) yrityksen eri toiminnoissa
Teknologioiden tuoma työn tuottavuus, kustannussäästöt ja kilpailuetu
Esimerkkejä – Lisätyn ja virtuaalitodellisuuden hyödyt ja edut liiketoiminnassa:
Lisätyn todellisuuden hyödyntäminen koulutuksessa – case Perho
Älylasipohjainen asennustyön ohjaus ja automatisointi – case Scantronic/Pyylahti
Kokoonpanotyön tuottavuuden lisääminen ja virheiden vähentäminen – Demot VR – ja älylaseilla
Kustannussäästöjä ja tuottavuutta kehittyneellä etätukiratkaisulla – case XReach
AR ja VR lyhentävät myyntisyklejä, vähentävät markkinoinnin ja myyntilogistiikan kustannuksia sekä erottavat kilpailijoista – case Valmont/Tehomet
AR ja VR teknologiat ja teknologinen murros – missä kohtaa mennään
Miten pääsen alkuun AR ja VR teknologioiden hyödyntämisessä omassa yrityksessäni?
Puhujina ovat Softabilityn Juha Asunmaa (Business Unit Director) ja Mikko Luukkonen (Solution Sales).
Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.
Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!
Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.
Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon.
Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.
Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.
Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!
Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksessa.