Tuemme avustustyötä Ukrainassa

Nora Nirhamo | 2023/07/03

Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

Ukrainassa jo toista vuotta käynnissä oleva sota on aiheuttanut kärsimystä ja pulaa on oikeastaan kaikesta. Haluamme osaltamme olla helpottamassa maan tilannetta, jonka vuoksi lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme sekä “Developing a better world” -päivän tuotot lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa. Jo perinteeksi muodostuneessa “Developing a better World” -päivänä jokainen softabilityläinen voi osallistua avustamiseen työskentelemällä Helatorstaina.

“Kun aika koittaa, toivottavasti pääsemme osallistumaan pienellä panoksellamme myös maan jälleenrakentamiseen. Ukraina tarvitsee apuamme selvitäkseen pahimman yli ja päästäkseen taas jaloilleen.”, kertoo Softabilityn toimitusjohtaja Janne Repo.

Mitä yhteiskuntavastuu meillä tarkoittaa ja miten sitä toteutetaan?

Softabilityn ydinarvot empatia, maalaisjärki ja vastuullisuus luovat vahvan pohjan liiketoiminnallemme, jossa ihminen on aina keskiössä. Päivittäisessä työskentelyssä arvomme näkyvät yksilön huomioimisena ja kunnioittamisena. Aivan yhtä luontevasti toimintaamme sopii myös aktiivinen roolimme yhteiskuntavastuun kantajana.

“Olemme jo noin 6 vuoden ajan osoittaneet 2 % tuloksestamme yhteiskuntavastuutyöhön, joka usein on liittynyt lasten ja nuorten hyvinvointiin. Näin olemme halunneet osaltamme olla tukemassa apua tarvitsevia elämässä eteenpäin, jotta he sitten omalta osaltaan voivat antaa oman osansa yhteiskuntamme hyväksi.”, Repo kertoo.

Vaikka lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on meille erittäin tärkeää, olemme kuitenkin parin viime vuoden ajan suunnanneet avustukset sodan aiheuttaman ahdingon lievittämiseen Ukrainassa.

“Uskomme lujasti siihen, että vahvempien tulee aina mahdollisuuksien mukaan auttaa heikompia tulemaan vahvemmiksi. Toisaalta, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Ratkaisevalla hetkellä tullut pienikin apu voi auttaa synnyttämään menestystarinoita, jotka puolestaan ovat omiaan synnyttämään lisää hyvää. Olemme varmoja siitä, että jokainen elämässään apua saanut on tilanteen niin salliessa valmis osaltaan auttamaan myös muita eteenpäin.”, kiteyttää Repo.

Lisätietoja Softabilityn lahjoituksiin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen:

Janne Repo, Softability CEO, janne.repo(at)softability.fi

Lisätietoja Suomen Punaisen Ristin avusta Ukrainassa:

Suomen Punainen Risti on lähettänyt Ukrainaan raha-avun lisäksi majoitus- ja lääkintätarvikkeita sekä kokonaisen terveysklinikan.

Avustustyöntekijät ovat muun muassa logistiikan, terveydenhuollon, psykososiaalisen tuen, viestinnän ja järjestökehityksen ammattilaisia sekä asiantuntijoita, jotka arvioivat muuttuvaa humanitaarista tilannetta ja avun tarvetta.  

Logistiikkaan keskittynyt katastrofivalmiusyksikkö organisoi kansainvälisen Punaisen Ristin materiaaliavun kuljettamista, varastointia ja jakelua Ukrainaan. 

Lahjoituksilla autetaan myös Suomeen saapuvia ihmisiä uuteen alkuun. SPR tarjoaa heille tarpeen mukaan esimerkiksi vaatteita, hygieniatarvikkeita, juotavaa, ruokaa ja muita perustarpeita. Lisäksi lahjoituksia on käytetty henkisen tuen järjestämiseen.

https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

https://www.punainenristi.fi/

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

A person with glasses looking at a laptop and another screen with code on them.

Miksi yritysten ei tulisi tinkiä ohjelmiston testauksesta vaikeassakaan tilanteessa?

Mauri Jokela | 2024/04/24

Ohjelmiston testaus ennen julkaisua on liiketoiminnan kannalta kriittistä. Ailahtelevassa markkinassa on viime aikoina näkynyt kuitenkin trendi, jossa osa yrityksistä tinkii ohjelmiston testauksesta ennen julkaisua ja ottaa siten valtavan taloudellisen riskin, jos ohjelmisto ei toimikaan toivotusti.

Lue postaus

Selecting embedded operating systems can be a pickle – Why FreeRTOS should be your go-to option

Toni Akkala | 2024/02/20

There is a plethora of embedded operating systems software developers can choose from when starting a new project from scratch. In this blog post, I will review some aspects to consider when selecting such an operating system. I will also describe the features of one that I think suits many different systems.

Lue postaus

Alexander Gudzovskiyn innokkuus ohjelmistoalaa ja uuden oppimista kohtaan on säilynyt

Nora Nirhamo | 2023/12/04

Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.

Lue postaus

Pitkän työuran tehneen Jan Tillanderin kipinä ohjelmistoalaa kohtaan palaa yhä

Nora Nirhamo | 2023/11/03

Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!

Lue postaus

KONE – Luotettavissa ja osaavissa käsissä

Nora Nirhamo | 2023/10/27

Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.

Lue postaus

Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

Nora Nirhamo | 2023/09/07

Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

Lue postaus

Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

Nora Nirhamo | 2023/05/26

Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

Lue postaus

Ville Helin kirjoitti ensimmäiset koodirivinsä jo 80-luvulla

Nora Nirhamo | 2023/05/22

Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!

Lue postaus
A person with glasses looking at a laptop and another screen with code on them.

Markus Särkiniemi: “Työssä on kiva kohdata uusia haasteita”

Nora Nirhamo | 2023/04/20

Miten X Factor, kävelytyylit ja koneoppiminen liittyvät toisiinsa? Tutustu pitkän linjan senior softakehittäjämme Markuksen uratarinaan ja ota selvää!

Lue postaus