Työpaikkamme on Great Place to Work -sertifioitu

Nora Nirhamo | 2022/02/16

Työntekijöistämme 94% pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana! Tämän johdosta Softability sai tänäkin vuonna Great Place to Work -sertifikaatin. Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!

Henkilöstötutkimuksen mukaan 94% työntekijöistämme pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana!

Tunnustus on meille tärkeä ja antaa vahvistuksen sille, että olemme oikealla tiellä tekemässä asioita oikein myös työntekijöidemme näkökulmasta. Työntekijäkokemuksen kehittäminen on jatkuva prosessi ja aidon viihtyvyyden takaaminen vaatii avointa suhdetta työnantajan ja työntekijöiden välille. Etenkin viimeinen pari vuotta on ollut haastavaa aikaa työntekijäkokemuksen kehittämisen kannalta, kun töitä on tehty hajautetusti ja kohtaamiset ovat jääneet vähemmälle.

“Juuri siksi onkin erityisen mieltä lämmittävää nähdä, että osaajamme ovat kokeneet meidän onnistuneen monessa asiassa erinomaisesti.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimitusjohtaja.

Great Place to Work -sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella, jolloin sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

 

“Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia & poikkeuksellinen johtaminen”

Softability on yhtä paljon kuin sen työntekijät ja siksi on erittäin tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu ja saa mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Teemme merkityksellistä työtä, jossa pääsee vaikuttamaan mm. ihmisten terveyden kuin ympäristön hyvinvoinnin parantamiseen. Luotamme toinen toisiimme, kohtaamme kaikki tekijät yksilöinä ja uskomme yhdessä tekemisen voimaan.

Myös matalaa hierarkiaa arvostetaan ja siitä pidetään jatkossakin kiinni.

“Henkilöstötutkimuksen mukaan 98% työntekijöistämme kokee, että yrityksen johto on helposti lähestyttävissä. Tämän osalta tavoitteen pitää aina olla 100%. Jos työntekijöillämme on asiaa, niin asia pitää olla helppoa nostaa esille ja tälle täytyy myös järjestää aikaa. Olemme vahvalla kasvupolulla ja erityistä huomiota tuleekin nyt kiinnittää siihen, että myös jatkossa voimme pitää tuon kynnyksen mahdollisimman matalana, ja jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja autetuksi.”, Repo huomauttaa.

Tavoitteenamme onkin olla halutuin työnantaja merkityksellisen ohjelmistokehityksen parissa. Tavoite on kova ja monen asian pitää onnistua täydellisesti, jotta tavoitteeseen pääsy on mahdollista. Tämän eteen teemme kuitenkin joka ainoa päivä kovasti töitä suurella sydämellä.

“96% työntekijöistämme tällä hetkellä voi suositella meitä työnantajaksi ystävilleen ja perheenjäsenilleen – siis kaikkein rakkaimmille läheisilleen. Tämä on kyllä pysäyttävää.”, iloitsee Repo.

Tutkimuksessa olevan kysymyspatteriston lisäksi työntekijöiden on myös mahdollista antaa vapaasti palautetta työnantajalle. Olemme saaneet joka vuosi erittäin hyviä kehitysideoita ja mieltä lämmittäviä kommentteja. Tässä muutama nosto työntekijöiden palautteista:

  • “Jos on joku asia mikä estää tai vaikeuttaa työtehtävien tekemistä niin voin luottaa siihen, että esimieheni tekee kaikkensa saadakseen kyseiseen asiaan ratkaisun.”
  • “Minua kohdellaan täällä yksilönä eikä vain resurssina. Jos tarvitsen jotain, niin asiat järjestyvät kyllä nopeasti.”
  • “Itseohjautuvuus ja vapaus tehdä hommia omalla tavallaan on erittäin hyvä.”
  • “Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia ja poikkeuksellinen johtaminen.”
  • “Yrityksen johto on aina pyrkinyt paitsi luomaan myös ylläpitämään työyhteisöä, jossa kaikille on oma, mukava ja turvallinen paikkansa. Työntekijöitä on aina arvostettu lähtökohtaisesti ihmisinä. Kaikkia kuunnellaan ja kohdellaan tasa-arvoisesti, lähtökohdistaan ja elämäntilanteistaan riippumatta. Kiitän kaikesta mitä on annettu, ja toivon johdolle hyvää jaksamista myös tulevaisuudessa.”

 

Olemme uniikki yhdistelmä merkityksellistä työtä, mielenkiintoisia tulevaisuuden teknologioita sekä lämminhenkistä ja ihmistä arvostavaa työyhteisöä. Mikäli edellä mainitut asiat kasvavassa yrityksessä kiinnostavat sinua, käyhän tutustumassa meihin ja tarjoamiimme uramahdollisuuksiin lisää.

 

“Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!”

 

Lisätietoja:

Janne Repo, CEO, Softability Oy, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Ohjelmistokehittäjä Mikael Mäkelä “Ihmiset hyötyvät tästä mitä teen”

Nora Nirhamo | 2023/03/21

Tutustu Mikaelin uratarinaan – miten lapsuudessa hakkerin töistä haaveillut Mikael päätyi ohjelmistokehittäjäksi Softabilitylle?

Lue postaus

Webinaari 28.3.2023: Trendikatsaus – Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa

Nora Nirhamo | 2023/03/09

Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Kerromme nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksen julkistuswebinaarissa ti 28.3.2023 klo 10. Ilmoittaudu mukaan!

Lue postaus
Yläviistosta kuvattu teollisuushallin sisäkuva. Etualalla ylhäällä poikittainen palkki jossa lukee Konecranes.

Konecranes testaa yhdistettyä todellisuutta – älylasit tukevat tavaran vastaanoton laadunvarmistusta

Nora Nirhamo | 2023/02/01

Softability toteutti Konecranesille tavaran vastaanoton laadunvarmistukseen yhdistettyä todellisuutta hyödyntävän HoloLens 2 -älylasisovelluksen. Sovellus auttaa parantamaan laadunvarmistuksen tuottavuutta ja laatua, nopeuttamaan uusien työntekijöiden perehdyttämistä innostavalla tavalla sekä tukemaan Konecranes Smart Factory -ohjelman paperittoman tehtaan tavoitetta. Lue lisää!

Lue postaus

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Nora Nirhamo | 2022/12/23

Tämä vuosi rupeaa pikkuhiljaa olemaan paketissa ja on aika suunnata katseet kohti uutta vuotta. Softability kiittää tämän vuoden yhteistyöstä ja toivottaa kaikille erittäin hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Lue postaus

Koe virtuaalinen laboratorio verkkoselaimella!

Nora Nirhamo | 2022/12/01

Softability toteutti Bakerille virtuaalisen laboratorion, jossa kävijät pääsevät kokemaan innovatiivisia työkaluja luonnollisen soluviljelyn työnkulkuun liittyen. Virtuaaliseen laboratorioon pääsee tutustumaan helposti verkkoselaimella. Lue lisää!

Lue postaus

Webinaari: Miten hyödynnät XR-teknologioita liiketoiminnassasi?

Nora Nirhamo | 2022/11/16

Lataa webinaaritallenne, jossa kuulet miten voit hyödyntää XR-teknologioita omassa liiketoiminnassasi!

Lue postaus

Gradia Jämsä kokeilee lisättyä todellisuutta opetuksen tukena sähköalan asennusharjoituksissa

Nora Nirhamo | 2022/11/01

Softability toteutti yhteistyössä Gradia Jämsän kanssa lisätyn todellisuuden (AR) sovelluksen sähköalan asennusharjoitusten tueksi. AR-sovelluksella pyritään havainnollistamaan harjoitusympäristöä kalusteineen opiskelijoille sekä helpottamaan opettajien työn suunnittelun ja asennusten tarkistamista. Lue lisää!

Lue postaus

Teollisuuden laitevalmistajalle kokenut kehittäjä kolmessa viikossa – lue case-kuvaus

Nora Nirhamo | 2022/07/04

Meille asiakkaiden tuotekehitystarpeiden ymmärtäminen ja sopivan osaajan löytäminen on kaiken lähtökohta. Avaamme tässä artikkelissa asiakastapauksen kautta miten tämä prosessi eteni suuren, teollisuuden laitevalmistaja-asiakkaamme kanssa. Lue lisää!

Lue postaus

Ohjelmistokehitystä meiltä teille – ohjelmistotalo suurella sydämellä ja monipuolisella osaamisella

Nora Nirhamo | 2022/06/02

Jo 20 vuoden ajan olemme olleet asiakkaidemme apuna heidän merkityksellisissä tuotekehitysprojekteissaan, tarjoten projekteihin osaavia ja välittäviä ohjelmistokehityksen ammattilaisia. Osaamisemme kattaa koko ohjelmistokehityksen kirjon aina laiteläheisestä ohjelmoinnista pilvipalveluihin asti sekä lähes kaiken muun siltä väliltä. Lue lisää siitä, kuinka voimme olla avuksi myös sinun vaativissa hankkeissa!

Lue postaus