Työpaikkamme on Great Place to Work -sertifioitu

Nora Nirhamo | 2022/02/16

Työntekijöistämme 94% pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana! Tämän johdosta Softability sai tänäkin vuonna Great Place to Work -sertifikaatin. Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!

Henkilöstötutkimuksen mukaan 94% työntekijöistämme pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana!

Tunnustus on meille tärkeä ja antaa vahvistuksen sille, että olemme oikealla tiellä tekemässä asioita oikein myös työntekijöidemme näkökulmasta. Työntekijäkokemuksen kehittäminen on jatkuva prosessi ja aidon viihtyvyyden takaaminen vaatii avointa suhdetta työnantajan ja työntekijöiden välille. Etenkin viimeinen pari vuotta on ollut haastavaa aikaa työntekijäkokemuksen kehittämisen kannalta, kun töitä on tehty hajautetusti ja kohtaamiset ovat jääneet vähemmälle.

“Juuri siksi onkin erityisen mieltä lämmittävää nähdä, että osaajamme ovat kokeneet meidän onnistuneen monessa asiassa erinomaisesti.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimitusjohtaja.

Great Place to Work -sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella, jolloin sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

“Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia & poikkeuksellinen johtaminen”

Softability on yhtä paljon kuin sen työntekijät ja siksi on erittäin tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu ja saa mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Teemme merkityksellistä työtä, jossa pääsee vaikuttamaan mm. ihmisten terveyden kuin ympäristön hyvinvoinnin parantamiseen. Luotamme toinen toisiimme, kohtaamme kaikki tekijät yksilöinä ja uskomme yhdessä tekemisen voimaan.

Myös matalaa hierarkiaa arvostetaan ja siitä pidetään jatkossakin kiinni.

“Henkilöstötutkimuksen mukaan 98% työntekijöistämme kokee, että yrityksen johto on helposti lähestyttävissä. Tämän osalta tavoitteen pitää aina olla 100%. Jos työntekijöillämme on asiaa, niin asia pitää olla helppoa nostaa esille ja tälle täytyy myös järjestää aikaa. Olemme vahvalla kasvupolulla ja erityistä huomiota tuleekin nyt kiinnittää siihen, että myös jatkossa voimme pitää tuon kynnyksen mahdollisimman matalana, ja jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja autetuksi.”, Repo huomauttaa.

Tavoitteenamme onkin olla halutuin työnantaja merkityksellisen ohjelmistokehityksen parissa. Tavoite on kova ja monen asian pitää onnistua täydellisesti, jotta tavoitteeseen pääsy on mahdollista. Tämän eteen teemme kuitenkin joka ainoa päivä kovasti töitä suurella sydämellä.

“96% työntekijöistämme tällä hetkellä voi suositella meitä työnantajaksi ystävilleen ja perheenjäsenilleen – siis kaikkein rakkaimmille läheisilleen. Tämä on kyllä pysäyttävää.”, iloitsee Repo.

Tutkimuksessa olevan kysymyspatteriston lisäksi työntekijöiden on myös mahdollista antaa vapaasti palautetta työnantajalle. Olemme saaneet joka vuosi erittäin hyviä kehitysideoita ja mieltä lämmittäviä kommentteja. Tässä muutama nosto työntekijöiden palautteista:

  • “Jos on joku asia mikä estää tai vaikeuttaa työtehtävien tekemistä niin voin luottaa siihen, että esimieheni tekee kaikkensa saadakseen kyseiseen asiaan ratkaisun.”
  • “Minua kohdellaan täällä yksilönä eikä vain resurssina. Jos tarvitsen jotain, niin asiat järjestyvät kyllä nopeasti.”
  • “Itseohjautuvuus ja vapaus tehdä hommia omalla tavallaan on erittäin hyvä.”
  • “Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia ja poikkeuksellinen johtaminen.”
  • “Yrityksen johto on aina pyrkinyt paitsi luomaan myös ylläpitämään työyhteisöä, jossa kaikille on oma, mukava ja turvallinen paikkansa. Työntekijöitä on aina arvostettu lähtökohtaisesti ihmisinä. Kaikkia kuunnellaan ja kohdellaan tasa-arvoisesti, lähtökohdistaan ja elämäntilanteistaan riippumatta. Kiitän kaikesta mitä on annettu, ja toivon johdolle hyvää jaksamista myös tulevaisuudessa.”

Olemme uniikki yhdistelmä merkityksellistä työtä, mielenkiintoisia tulevaisuuden teknologioita sekä lämminhenkistä ja ihmistä arvostavaa työyhteisöä. Mikäli edellä mainitut asiat kasvavassa yrityksessä kiinnostavat sinua, käyhän tutustumassa meihin ja tarjoamiimme uramahdollisuuksiin lisää.

“Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!”

Lisätietoja:

Janne Repo, CEO, Softability Oy, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Do We Already Know Everything There Is to Know About Software Testing?

Kari Hakulinen | 2024/05/29

One of the ancient early books of the biblical canon already knew it: ”Nihil novi sub sole,” or as put in modern English, ”There is nothing new under the sun,” meaning there is nothing truly novel in existence.

Lue postaus
A person with glasses looking at a laptop and another screen with code on them.

Miksi yritysten ei tulisi tinkiä ohjelmiston testauksesta vaikeassakaan tilanteessa?

Mauri Jokela | 2024/04/24

Ohjelmiston testaus ennen julkaisua on liiketoiminnan kannalta kriittistä. Ailahtelevassa markkinassa on viime aikoina näkynyt kuitenkin trendi, jossa osa yrityksistä tinkii ohjelmiston testauksesta ennen julkaisua ja ottaa siten valtavan taloudellisen riskin, jos ohjelmisto ei toimikaan toivotusti.

Lue postaus

Selecting embedded operating systems can be a pickle – Why FreeRTOS should be your go-to option

Toni Akkala | 2024/02/20

There is a plethora of embedded operating systems software developers can choose from when starting a new project from scratch. In this blog post, I will review some aspects to consider when selecting such an operating system. I will also describe the features of one that I think suits many different systems.

Lue postaus

Alexander Gudzovskiyn innokkuus ohjelmistoalaa ja uuden oppimista kohtaan on säilynyt

Nora Nirhamo | 2023/12/04

Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.

Lue postaus

Pitkän työuran tehneen Jan Tillanderin kipinä ohjelmistoalaa kohtaan palaa yhä

Nora Nirhamo | 2023/11/03

Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!

Lue postaus

KONE – Luotettavissa ja osaavissa käsissä

Nora Nirhamo | 2023/10/27

Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.

Lue postaus

Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

Nora Nirhamo | 2023/09/07

Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

Lue postaus

Tuemme avustustyötä Ukrainassa

Nora Nirhamo | 2023/07/03

Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

Lue postaus

Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

Nora Nirhamo | 2023/05/26

Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

Lue postaus