Työpaikkamme on Great Place to Work -sertifioitu

Nora Nirhamo | 2022/02/16

Työntekijöistämme 94% pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana! Tämän johdosta Softability sai tänäkin vuonna Great Place to Work -sertifikaatin. Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!

Henkilöstötutkimuksen mukaan 94% työntekijöistämme pitää organisaatiotamme todella hyvänä työpaikkana!

Tunnustus on meille tärkeä ja antaa vahvistuksen sille, että olemme oikealla tiellä tekemässä asioita oikein myös työntekijöidemme näkökulmasta. Työntekijäkokemuksen kehittäminen on jatkuva prosessi ja aidon viihtyvyyden takaaminen vaatii avointa suhdetta työnantajan ja työntekijöiden välille. Etenkin viimeinen pari vuotta on ollut haastavaa aikaa työntekijäkokemuksen kehittämisen kannalta, kun töitä on tehty hajautetusti ja kohtaamiset ovat jääneet vähemmälle.

“Juuri siksi onkin erityisen mieltä lämmittävää nähdä, että osaajamme ovat kokeneet meidän onnistuneen monessa asiassa erinomaisesti.”, kertoo Janne Repo, Softabilityn toimitusjohtaja.

Great Place to Work -sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus. Työntekijäkokemus on tutkittu Trust Index -henkilöstötutkimuksella, jolloin sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin.

“Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia & poikkeuksellinen johtaminen”

Softability on yhtä paljon kuin sen työntekijät ja siksi on erittäin tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu ja saa mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Teemme merkityksellistä työtä, jossa pääsee vaikuttamaan mm. ihmisten terveyden kuin ympäristön hyvinvoinnin parantamiseen. Luotamme toinen toisiimme, kohtaamme kaikki tekijät yksilöinä ja uskomme yhdessä tekemisen voimaan.

Myös matalaa hierarkiaa arvostetaan ja siitä pidetään jatkossakin kiinni.

“Henkilöstötutkimuksen mukaan 98% työntekijöistämme kokee, että yrityksen johto on helposti lähestyttävissä. Tämän osalta tavoitteen pitää aina olla 100%. Jos työntekijöillämme on asiaa, niin asia pitää olla helppoa nostaa esille ja tälle täytyy myös järjestää aikaa. Olemme vahvalla kasvupolulla ja erityistä huomiota tuleekin nyt kiinnittää siihen, että myös jatkossa voimme pitää tuon kynnyksen mahdollisimman matalana, ja jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja autetuksi.”, Repo huomauttaa.

Tavoitteenamme onkin olla halutuin työnantaja merkityksellisen ohjelmistokehityksen parissa. Tavoite on kova ja monen asian pitää onnistua täydellisesti, jotta tavoitteeseen pääsy on mahdollista. Tämän eteen teemme kuitenkin joka ainoa päivä kovasti töitä suurella sydämellä.

“96% työntekijöistämme tällä hetkellä voi suositella meitä työnantajaksi ystävilleen ja perheenjäsenilleen – siis kaikkein rakkaimmille läheisilleen. Tämä on kyllä pysäyttävää.”, iloitsee Repo.

Tutkimuksessa olevan kysymyspatteriston lisäksi työntekijöiden on myös mahdollista antaa vapaasti palautetta työnantajalle. Olemme saaneet joka vuosi erittäin hyviä kehitysideoita ja mieltä lämmittäviä kommentteja. Tässä muutama nosto työntekijöiden palautteista:

  • “Jos on joku asia mikä estää tai vaikeuttaa työtehtävien tekemistä niin voin luottaa siihen, että esimieheni tekee kaikkensa saadakseen kyseiseen asiaan ratkaisun.”
  • “Minua kohdellaan täällä yksilönä eikä vain resurssina. Jos tarvitsen jotain, niin asiat järjestyvät kyllä nopeasti.”
  • “Itseohjautuvuus ja vapaus tehdä hommia omalla tavallaan on erittäin hyvä.”
  • “Mahtavat työkaverit, mielenkiintoisia tapahtumia ja poikkeuksellinen johtaminen.”
  • “Yrityksen johto on aina pyrkinyt paitsi luomaan myös ylläpitämään työyhteisöä, jossa kaikille on oma, mukava ja turvallinen paikkansa. Työntekijöitä on aina arvostettu lähtökohtaisesti ihmisinä. Kaikkia kuunnellaan ja kohdellaan tasa-arvoisesti, lähtökohdistaan ja elämäntilanteistaan riippumatta. Kiitän kaikesta mitä on annettu, ja toivon johdolle hyvää jaksamista myös tulevaisuudessa.”

Olemme uniikki yhdistelmä merkityksellistä työtä, mielenkiintoisia tulevaisuuden teknologioita sekä lämminhenkistä ja ihmistä arvostavaa työyhteisöä. Mikäli edellä mainitut asiat kasvavassa yrityksessä kiinnostavat sinua, käyhän tutustumassa meihin ja tarjoamiimme uramahdollisuuksiin lisää.

“Olemme ylpeitä siitä mitä saavutamme yhdessä – kiitos softabilitylaiset!”

Lisätietoja:

Janne Repo, CEO, Softability Oy, janne.repo(at)softability.fi

Avainsanat:

Saattaisit olla kiinnostunut myös:

Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

Nora Nirhamo | 2023/09/07

Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

Lue postaus

Tuemme avustustyötä Ukrainassa

Nora Nirhamo | 2023/07/03

Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

Lue postaus

Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

Nora Nirhamo | 2023/05/26

Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

Lue postaus

Ville Helin kirjoitti ensimmäiset koodirivinsä jo 80-luvulla

Nora Nirhamo | 2023/05/22

Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!

Lue postaus

Markus Särkiniemi: “Työssä on kiva kohdata uusia haasteita”

Nora Nirhamo | 2023/04/20

Miten X Factor, kävelytyylit ja koneoppiminen liittyvät toisiinsa? Tutustu pitkän linjan senior softakehittäjämme Markuksen uratarinaan ja ota selvää!

Lue postaus

Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa

Nora Nirhamo | 2023/04/13

Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksessa.

Lue postaus

ABB saa Softabilityltä osaavia konsultteja ja joustavuutta tuotekehitysprojekteihin

Nora Nirhamo | 2023/03/29

ABB:llä ja Softabilityllä on takanaan pian kahdenkymmenen vuoden yhteistyö. Softabilityn konsultit ovat työskennelleet ABB:n tuotekehitysprojekteissa monissa eri rooleissa. Lue lisää!

Lue postaus

Ohjelmistokehittäjä Mikael Mäkelä “Ihmiset hyötyvät tästä mitä teen”

Nora Nirhamo | 2023/03/21

Tutustu Mikaelin uratarinaan – miten lapsuudessa hakkerin töistä haaveillut Mikael päätyi ohjelmistokehittäjäksi Softabilitylle?

Lue postaus

Webinaari: Trendikatsaus – Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa

Nora Nirhamo | 2023/03/09

Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Kerromme nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksen julkistuswebinaarissa. Lataa tallenne!

Lue postaus