Webinaari: Miten hyödynnät XR-teknologioita liiketoiminnassasi?

Nora Nirhamo | 2022/11/16

Lataa webinaaritallenne, jossa kuulet miten voit hyödyntää XR-teknologioita omassa liiketoiminnassasi!

XR-teknologiat (lisätty AR, yhdistetty MR ja virtuaalitodellisuus VR) ovat jo nousseet nykyaikaisten teollisuuden ja lääketieteen laitevalmistajien tueksi helpottamaan ja nopeuttamaan työskentelyä, vähentämään työssä tapahtuvia virheitä, auttamaan diagnosoimaan ongelmia, tehostamaan koulutusta sekä tukemaan myyntiä ja markkinointia. Meillä on kokemusta tällaisten projektien toteuttamisesta globaaleille teollisuusasiakkaille selkeästi määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme innoissamme siitä, kuinka nämä mukaansatempaavat teknologiat auttavat ratkaisemaan asiakkaidemme todellisia ongelmia!

XR-teknologiat mahdollistavat esimerkiksi:

  • Kokemuksellisen ja nopeamman tavan oppia
  • Kädet vapaana työskentelyn ohjastetusti
  • Avun saannin etänä jopa reaaliaikaisesti
  • Tuotteiden ja tuoteideoiden sijoittamisen ja visualisoinnin oikeassa käyttöympäristössä

Lataa webinaaritallenne, jossa kuulet miten voit hyödyntää XR-teknologioita oman liiketoimintasi kohdalla!

Agenda:

Esittelemme Softabilityn neljä (4) teollisuuden XR-käyttötapausta globaaleille asiakkaillemme:

Esiintyjät:

Mikko Luukkonen (Solution Sales), Softability

Lataa tallenne

    Lataamalla sisällön hyväksyn henkilötietojeni tallentamisen markkinointikäyttöön (tietosuojakäytäntömme löytyy sivun alalaidasta).

    Avainsanat:

    Saattaisit olla kiinnostunut myös:

    Do We Already Know Everything There Is to Know About Software Testing?

    Kari Hakulinen | 2024/05/29

    One of the ancient early books of the biblical canon already knew it: ”Nihil novi sub sole,” or as put in modern English, ”There is nothing new under the sun,” meaning there is nothing truly novel in existence.

    Lue postaus
    A person with glasses looking at a laptop and another screen with code on them.

    Miksi yritysten ei tulisi tinkiä ohjelmiston testauksesta vaikeassakaan tilanteessa?

    Mauri Jokela | 2024/04/24

    Ohjelmiston testaus ennen julkaisua on liiketoiminnan kannalta kriittistä. Ailahtelevassa markkinassa on viime aikoina näkynyt kuitenkin trendi, jossa osa yrityksistä tinkii ohjelmiston testauksesta ennen julkaisua ja ottaa siten valtavan taloudellisen riskin, jos ohjelmisto ei toimikaan toivotusti.

    Lue postaus

    Selecting embedded operating systems can be a pickle – Why FreeRTOS should be your go-to option

    Toni Akkala | 2024/02/20

    There is a plethora of embedded operating systems software developers can choose from when starting a new project from scratch. In this blog post, I will review some aspects to consider when selecting such an operating system. I will also describe the features of one that I think suits many different systems.

    Lue postaus

    Alexander Gudzovskiyn innokkuus ohjelmistoalaa ja uuden oppimista kohtaan on säilynyt

    Nora Nirhamo | 2023/12/04

    Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.

    Lue postaus

    Pitkän työuran tehneen Jan Tillanderin kipinä ohjelmistoalaa kohtaan palaa yhä

    Nora Nirhamo | 2023/11/03

    Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!

    Lue postaus

    KONE – Luotettavissa ja osaavissa käsissä

    Nora Nirhamo | 2023/10/27

    Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.

    Lue postaus

    Dnyaneshwar Suryawanshi “Ilman haasteita työ kävisi tylsäksi”

    Nora Nirhamo | 2023/09/07

    Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon. Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.

    Lue postaus

    Tuemme avustustyötä Ukrainassa

    Nora Nirhamo | 2023/07/03

    Osana yhteiskuntavastuutamme lahjoitimme tänäkin vuonna 2 % liikevaihdostamme Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön Ukrainassa.

    Lue postaus

    Marko Meinander on pitkän linjan ohjelmistokehittäjä

    Nora Nirhamo | 2023/05/26

    Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.

    Lue postaus