XR Studio on Softabilityn liiketoimintayksikkö, jonka kehittämät ratkaisut tukevat asiakkaiden liiketoimintaa uusilla teknologioilla, kuten lisätyllä todellisuudella (Augmented Reality AR), virtuaalitodellisuudella (Virtual Reality VR) ja yhdistetyllä todellisuulla (Mixed Reality MR). Lue miten XR Studio on saanut alkunsa!
Keväällä 2016 Softabilityn myyntipäällikkö Mikko Luukkonen esitteli onnistuneesti Microsoftin yhdistetyn todellisuuden konseptin Softabilitylle ja asiakkaille. Visiona oli tukea asiakkaiden liiketoimintaa uusilla teknologioilla, jotka lisäävät reaalimaailman päälle kerroksittain hyödyllistä digitaalista informaatiota ja luovat mieleenpainuvan käyttökokemuksen.
Sen seurauksena, Softability investoi yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR) sovelluskehitykseen ja lanseerasi ensimmäisen Microsoft HoloLens -sovelluksen Suomessa.
Tämän jälkeen, Softabilitysta on tullut yksi arvostetuimmista X-Reality palveluntarjoajista Suomessa, tarjoten räätälöityjä lisätyn, yhdistetyn ja virtuaalitodellisuuden (AR / MR / VR) sovelluksia laajalle ja koko ajan kasvavalle asiakaskunnalle sisältäen mm. teollisuus-, lääke- ja palvelualan yrityksiä.
XR Studio-tiimi kehittää XR-ratkaisuja, joihin voidaan yhdistää myös pilvipalveluita ja koneoppimista. XR Studion osaaminen käsittää useita AR / VR / MR -teknologioita, 3D-mallintamista ja UI/UX-suunnittelua. XR Studio toteuttaa sovelluksia mobiililaitteille (iOS, Android, Windows), älylaseille, VR-laseille ja muille puettavan teknologian laitteille.
Vuonna 2017, XR Studio lanseerasi XReach-etätukiratkaisun, joka yhdistää kenttätyöntekijät ja asiantuntijat videon välityksellä reaaliaikaisesti, missä tahansa. XReachin avulla yritykset voivat tarjota kenttätyöntekijöille ja asiantuntijoilleen etätukea live-videon välityksellä. Älykäs tukipyyntöjen käsittely helpottaa työtä eri paikoissa. XReachin avulla asiakkaat voivat nopeasti kommunikoida, diagnosoida ongelmia tai ratkaista haasteita eri työpisteissä.
Nykyään, XR Studio on usean huippuosaajan tiimi, joka auttaa asiakkaita digitalisaatiossa ja uusien teknologioiden käyttöönotossa.
Alexanderilla on takanaan jo vuosia ohjelmistoalalla, mutta innokkuus ohjelmistoalaa kohtaan on säilynyt. Tutustu Alexanderin urapolkuun, kieliosaamiseen, aiempiin projekteihin sekä siihen mikä häntä työssään motivoi.
Meillä työskentelee reilu määrä osaavia tekijöitä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä työssään. Kysyimme asiakkaallamme konsulttina työskentelevältä Senior Software Architect Jan Tillanderilta, millaista on työskennellä konsulttina riveissämme. Tutustu Janin tarinaan ja osaamiseen!
Softabilityn ja KONE:en välinen yli vuosikymmenen kestänyt yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja korkeaan laatuun. Softabilityn konsultteja työskentelee KONE:ella erilaisissa projekteissa, erityisesti hissejä liikuttavan ohjelmiston parissa. KONE:en Product Owner Alessio Calcagno korostaa konsulttien osaamisen korkeaa laatua ja heidän vahvaa toimialatuntemustaan teollisuuden laitevalmistuksessa.
Dnyaneshwar on uransa aikana työskennellyt useissa eri projekteissa, joissa hän on päässyt oppimaan taitavilta tiimikavereiltaan, kehittänyt esiintymistaitoaan ja tutustunut testiautomaatioon.
Tutustu Dnyaneshwarin uratarinaan ja siihen, millaisissa projekteissa hän on ollut mukana.
Mitä Marko pitää konsulttina työskentelystä ja millaisia projekteja hänen työpöydällään on vuosien saatossa ollut? Tutustu tällä hetkellä sädehoitoon suunnitellun ohjelmiston parissa työskentelevän pitkän linjan kehittäjämme uratarinaan.
Tutustu monitaiturikehittäjäämme Villeen, millaisista projekteista hänen työura koostuu sekä minkälaiset teknologiat ja ohjelmointikielet hänellä on hallussaan!
Miten ohjelmistokehitykseen liittyvät tuotekehityksen osaajatarpeet ovat muuttuneet yrityksissä viimeisten vuosien aikana? Entä mihin teknologioihin ja millaiseen osaamiseen tullaan keskittymään lähitulevaisuudessa? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista löydöstä “Tuotekehityksen osaajatarpeet lähitulevaisuudessa” -trendikatsauksessa.