AR-teknologian tuomat edut:
- Tunnistaa merkkejä, kuvia ja objekteja (esim. viiva-/QR-koodi, kuvantunnistus, 3D-kohteentunnistus).
- Aseta hyödyllistä digitaalista tietoa tai AR-kohteita reaalimaailmaan ympärillesi.
- Työskentele kädet vapaina ja näe silti oleellinen tieto kuten ohjeet, tuotemanuaalit ja 3D-mallit reaaliaikaisesti näkökentässäsi.
- Ratkaise ongelmat nopeammin tarjoamalla reaaliaikaista ”näe mitä minäkin näen”-videoneuvontaa XReachin avulla.
- Paikallista itsesi tai ympärilläsi olevat AR-kohteet.
- Optimoi suorituskyky virtaviivaistamalla prosesseja.
- Vähennä toiminnan kuluja (vähemmän matkustamista ja lyhemmät seisokit).
- Tarjoa huippuluokan koulutusta.
Mobiili AR ja WebXR kehitysosaamisemme
Kehitämme AR-ratkaisuja myös mobiililaitteille, joissa on Apple iOS tai Google Android-käyttöjärjestelmä.
Asiakkaille tuottamamme ratkaisut ovat painottuneet Unity-kehitysympäristöllä toteutettuihin myynnin ja markkinoinnin mobiilisovelluksiin, jotka hyödyntävät Applen ARKit ja Googlen ARCore teknologioita. Tämän lisäksi olemme kehittäneet Xamarin työkalulla globaalin pilveä hyödyntävän etätukiratkaisun (XReach) missä on tuki muun muassa mobiililaitteille.
Panostamme lisäksi moderneihin web-pohjaisiin AR/VR-ratkaisuihin hyödyntäen uusimpia mobiili- ja puettavia laitteita sekä JavaScript -pohjaisia työkaluja. Näistä meillä on kokemusta muun muassa koulutusratkaisuiden kehittämisessä Mozilla Hubs VR-alustan päälle: WebVR ja A-Frame/three.js.
UI/UX-suunnittelu AR-sovelluksille
AR-sovellusten suunnittelu älylaseille ja mobiililaitteille vaatii AR-teknologioiden ja alustojen syvällistä ymmärtämistä.
Lisätty todellisuus muuttaa käyttäjäkokemusta: digitaalisen ja fyysisen maailman rajat hämärtyvät, jolloin käyttäjille aukeaa uusia sovellusten käyttömahdollisuuksia eleitä, katsetta ja ääntä hyödyntäen.
Suunnittelu immersiivisille 3D-ympäristölle on pohjimmiltaan hyvin erilaista kuin hiirellä ohjattavien ja 2D-näytöille toteutettavien sovellusten suunnittelu. Koska AR-, MR- ja VR-laitteita käytetään osin ilman fyysisesti kosketettavia rajapintoja ja painikkeita, perinteisiä vuorovaikutusmenetelmiä ei voida enää soveltaa käyttöliittymäsuunnittelussa. Käyttäjä ohjaa virtuaali- ja lisätyn todellisuuden sovelluksia eleillä, katseella ja äänikomennoilla, mikä tekee käyttäjäkokemuksesta ja vuorovaikutuksesta luonnollista, sujuvaa ja mukaansatempaavaa.
Onnistuneen käyttökokemuksen luominen vaatii monipuolista osaamista ja AR-teknologiatuntemusta, jossa olemme alan huippuja.