Olemme pitkään toimineet lääketeollisuuden parissa ja osaamisemme tekee meistä ihanteellisen kumppanin vaativampiinkin prosesseihin.

Tutustu referensseihin!

Lääketieteen asiakkaitamme

Thermo Fisher Scientific luottaa Softabilityyn tuotekehityksessä

Thermo Fisher Scientific ja Softability ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo 19 vuotta. Yritysten välille on syntynyt avoin ja luottamuksellinen kumppanuussuhde. ”Softabilityn ohjelmistokehittäjillä on tärkeä rooli monissa tuotekehitysprojekteissa”, kertoo Thermo Fisher Scientificin Elisa Hirvensalo.

Varmista, että saat tiedon yrityksellesi sopivasta osaajasta ensimmäisenä – Liity ohituskaistalle!

Toimialaosaamisemme kattaa lääketieteen vaativat sovellutukset sekä niihin liittyvät erittäin korkeat vaatimukset laadun osalta sekä kansainväliset regulaatiot.

Helpota yrityksesi rekrytointeja ja liity ohituskaistallemme –kuulet ensimmäisenä, kun tarpeitasi vastaava osaaja on saatavilla.

Me lupaamme löytää juuri yrityksellesi sopivan ja sitoutuneen tekijän!

Katso myös muiden toimialojen referenssit

Teollisuus

Digitalisaation myötä teollisuuden toimien on pitänyt kehittyä. Vankka kokemuksemme erilaisista teollisuuden tarpeet täyttävistä ratkaisuista takaa yrityksellesi asiantuntevan kumppanin tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Laajennettu todellisuus, XR

Autamme tehostamaan liiketoimintaasi lisätyn todellisuuden (Augmented Reality AR), yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR), virtuaalitodellisuuden (VR) sekä oman etätukiratkaisumme avulla.

Suunnitellaanko onnistunut ohjelmistokehityshanke yhdessä?

Tuomme vankkaa ja innovatiivista teknistä osaamistamme hankkeeseesi, riippumatta siitä, missä vaiheessa tuotekehitysprojektiasi olet. Olemme usein mukana hankkeen alkumetreiltä saakka, toisinaan hyppäämme kelkkaan vauhdista.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan hanke aluille!

Myynti

Mikko Luukkonen

+358 50 554 3652
mikko.luukkonen(at)softability.fi

Myynti

Julia Harjula

+358 50 327 0846
julia.harjula(at)softability.fi

Nimi
Yritys
Sähköposti
Viesti
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.