Miksi hakea Softabilitylle?

Softability Career

Ura Softabilityssä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden toimia monipuolisissa ohjelmistokehitykseen liittyvissä tehtävissä. Teemme projekteja toimistollamme ja työskentelemme asiakkaan tiloissa osana asiakkaan projektiryhmää.

Avoimet työpaikat:

Full-Stack kehittäjä

Embedded kehittäjä

Tule kasvamaan

Haluatko tehdä töitä inspiroivassa ja energisoivassa ympäristössä ja olla mukana rakentamassa jotain isompaa? Tule sellaisena kuin olet, opi parhailta ja rakenna oma polkusi. Meillä et jumita yhdessä roolissa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa tehtävissä liittyen työpöytä- pilvi- ja sulautettujen ohjelmistojen toteuttamiseen. Softability Group Oy on tutkitusti hyvä työpaikka ja sen osoitukseksi saimme Great Place to Work® -sertifikaatin.

Luo enemmän teknologiaa

Asiakkaamme edustavat alansa kansainvälistä kärkeä. Rakennamme ratkaisuja, jotka ovat osa asiakkaidemme ydinliiketoimintaa. Uskomme, että parhaimmillaan teknologia ja digitaaliset ratkaisut mahdollistavat täysin uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Meillä voit uusimpia teknologioita hyödyntäen luoda korkealaatuisia ratkaisuja, jotka voivat muuttaa tapoja nähdä maailma.

Haasta meidät ja asiakkaamme

Kasvamme ja etsimme uusia osaajia jatkuvasti. Emme odota, että tiedät kaikki vastaukset. Odotamme kuitenkin, että olet nälkäinen kehittymään ja haastamaan nykyiset tavat toimia ja totutut ratkaisut asiakkaidemme parhaaksi.

Meillä olet osa yhteisöä

Meillä Softabilitylla sinulla on tukea tarjoava joukko työkavereita, jotka keskittyvät työhön ja tuloksiin – hauskanpitoa unohtamatta. Matala organisaatiomme takaa sen ettet katoa organisaatiokaavion ja väliportaiden sokkeloon. Vaikka osa työntekijöistämme työskentelee pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloissa, näemme meidät yhteen hitsaantuneena tiiminä. Siksi panostamme jatkuvasti avoimeen ja aktiiviseen yhteydenpitoon ja yhteistyöhön

Avoimet paikat

Full-Stack Kehittäjä

Embedded Kehittäjä

Voit olla yhteydessä rekrytointi@softability.fi osoitteeseen kaikissa rekrytointiin liittyvissä asioissa.

Erikoistumisalueet

Microsoft .NET, Unity,  sulautettujen järjestelmien kehitys (C/C++) ja laadunvarmistus (manuaalinen ja testiautomaatio).

Lue lisää

.NET-kehitys

Teemme ohjelmistoja niin työpöydälle, selaimeen kuin pilveenkin. Toteuta moderneja Web-sovelluksia yhdessä projektissa ja kehity palvelinpään guruksi toisessa. Työkalut ja teknologiat valitaan projektin mukaan joten Sinulla on mahdollisuus oppia jatkuvasti jotain uutta ja pitää ammattitaitosi ajan tasalla. Projekteissa tulet törmäämään mm. seuraaviin.

– C#
– ASP.NET MVC
– Moderni JavaScript-kehitys (esim. AngularJS)
– HTML5 ja Front-End Frameworkit kuten Bootstrap ja Foundation
– Microsoft Azure
– WPF, Windows Forms
– TFS, Git, GitHub
– Visual Studio, ReSharper
– Continuous Integration
– Yksikkötestaus

Sulautettu kehitys

Teemme sulautettuja asiakasprojekteja koko skaalassa pienistä mikro-ohjaimista sulatettuihin Linux-laitteisiin. Projekteissa tulet törmäämään mm. seuraaviin:

– C ja C++
– Skriptauskielet (esim. Python, Linux shell script)
– Prosessoriarkkitehtuurit (esim. AVR, ARM, DSP)
– Oheiskomponentit (esim. SDRAM, Flash, FPGA, EEPROM)
– Sulautetut järjestelmät (reaaliaikakäyttöjärjestelmän kanssa, tai ilman)
– Sulautettu Linux (ml. käännösympäristö, kernel, ajurit, ohjelmat)
– Dokumentaatio (sis. kytkentäkaaviot, vuokaaviot, datalehdet)
– Kytkentäkaavioiden ja datalehtien lukutaito
– Versionhallinta (esim. Git, TFS)
– Vaatimustenhallinta (esim. lean, agile, scrum, kanban, kehitysjonot, tehtävälistat)
– Testaus (yksikkö, systeemi, automatisoitu)
– Automatisoidut käännösjärjestelmät ja jatkuva integraatiotestaus

Testiautomaatio

Teemme laadunvarmistusta sovelluksille, sulautetuille laitteille sekä järjestelmätasolla. Työskentelemme myös laadunvarmistuksen prosessikehityksen ja reguloitujen ympäristöjen alueella. Projekteissa tulet törmäämää mm. seuraaviin.

– Visual Studio, Microsoft Test manager
– TFS, Bugzilla
– CodedUI, Robot Framework
– C#, Java, Python
– Sulautettujen järjestelmien testaus
– Sovellustestaus, systeemitestaus
– Application Lifecycle Management
– Reguloidut ympäristöt
– Testausprosessien kehitys
– Testausjärjestelmien kehitys