Testiautomaation ammattilainen

Tuntuuko sinusta, että vuodet vain vierivät tehden samoja työtehtäviä? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa asiakasprojekteissa missä pääset kehittämään järjestelmiä joilla on merkitystä? Jos tämä sai sinut innostumaan, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Työnkuva

Työskentelet testiautomaatio-osaajana erilaisissa asiakasprojekteissa. Suunnittelet ja toteutat automatisoituja testejä suurissa tuotekehitysprojekteissa.Vastaat myös mahdollisesti asennusproseduureista sekä ylläpidät jatkuvan integraation (CI) ympäristöä. Yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa varmistat, että viimeisetkin bugit liiskataan ajoissa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus testiautomaatiosta. Omaat myös aidon kiinnostuksen ohjelmistokehitystä kohtaan. Ehkä sinulla on jopa ohjelmistokehitykseen liittyviä harrastuksia? Kommunikoit hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti englanniksi ja menestyt asiakasrajapinnassa. Suomenkielen osaaminen on kiva lisä, mutta ei välttämätön osa työtä.

Olet asiantuntija seuraavissa:

–Testiautomaatio/konfiguraationhallinta
– Robot Framework
– Python/C#/Java

Seuraavat taidot ovat iso bonus:

– Sulautettu Linux ja sen työkalut
– Kokemusta rautaläheisestä testauksesta
– Git- tuntemus
– Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät kuten Scrum
– Hyvät sosiaaliset taidot: työskentelet itsenäisesti ja osana projektiryhmää

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit työtehtävästä, niin ole hyvä ja lähetä hakemuksesi ja linkki LinkedIn profiiliisi sekä mahdollinen muu oleellinen tieto osoitteeseen rekrytointi@softability.fi.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Lue lisää meistä ja työntekijöistämme täältä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa CEO Janne Repo, janne.repo(a)softability.fi, tai GSM +358 40 550 8280.