Softability yrityksenä

Softability - Company

Softability on innovatiivinen, kasvava ja kannattava ohjelmistoyritys. Erityinen vahvuutemme on kykymme yhdistää eri osaamisalueitamme toteuttaessamme asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja teollisen internetin aikakaudelle. Tunnemme erittäin hyvin sekä laiteläheiseen ohjelmointiin liittyvät erityishaasteet että modernit, skaalautuvat pilvipalvelut.

Share

Luotsisi uusimman teknologian hyödyntämiseen ja eteenpäin

Olemme luotettava kumppanisi kaikkiin vaiheeseen korkealaatuisten ja käyttäjäystävällisten digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen – aina ideasta, kehitykseen, toteutukseen ja testaukseen.

Tarpeesi on lähtökohtamme

Me tunnemme uusimman teknologian mahdollisuudet, ja keskitymme tarjoamaan sinulle juuri ne oikeat teknologiset ratkaisut kehittämään liiketoimintaasi ja laajentamaan mahdollisuuksiasi.

Tavoitteemme on tehdä kaikesta helpompaa

Uskomme, että parhaimmillaan teknologia tekee asioista helpompaa ja sujuvampaa. Siksi keskitymme työskentelytavoissamme ja ratkaisuissamme asiakaslähtöisyyteen ja hyötyihin, jotka kehittävät asiakkaidemme toimintaa.

Teknologia työkaluna, ihmiset mahdollistajana

Uskomme, että teknologiasta saadaan eniten irti sitoutuneilla ja innostuneilla osaajilla, jotka välittävät siitä, mitä tekevät. Siksi uskomme, että osaajamme erottavat meidän muista toimijoista.

Historia

2002 Veli-Pekka Teromaa perustaa Softabilityn, kun osa Thermo Electronin ohjelmistokehityksestä ulkoistetaan.

Tutustu historiaamme

2016

Osallistuminen Microsoft Azure IoT Red Carpet -ohjelmaan. Investointi Hololens-kehitykseen. Softabilityn ensimmäisten lisätyn todellisuuden (eng. augmented reality) sovellusten toimitus asiakkaille.

2015

Asioiden Internetin Proof-of-Concept – ja tuotantoprojektien toimituksia lääketieteen ja teollisuuden laitevalmistajille sekä valtakunnalliselle julkiselle säätiölle ja kiinteistönhuoltoyritykselle.

2014

Osallistuminen Microsoftin Intelligent Systems Service limited public beta -ohjelmaan. Ensimmäinen suuri Sopima -päivitys (v3) tuotteen hankkimisen jälkeen.

2013

Suomen ensimmäinen Azure Hadoop -toteutus ABB Drivesille tuotteiden ennakoivaan huoltoon. Kumppanuus saksalaisen SYSGO:n kanssa turvakriittisten järjestelmien osalta.

2012

Sopima Sopimustenhallintajärjestelmän hankkiminen – Softabilityn ensimmäinen ohjelmistotuote.

2011

Microsoft Azure Enterprise Agreement -kumppanuus.

2011

Softabilityn Boost-konsultointituotteiden esitteleminen.

2009

Suomen ensimmäinen Microsoft Azure -toteutus Sopima Oy:lle.

2006

Ensimmäinen merkittävä teollisuus-toimialan asiakassuhde – ABB Drives.

2005

Microsoft Gold-kumppanuus.

2002

Veli-Pekka Teromaa perustaa Softabilityn, kun osa Thermo Electronin ohjelmistokehityksestä ulkoistetaan.