Huolehdimme yrityksesi ohjelmistojen laadusta monipuolisten testauspalveluiden avulla.

Ideasta suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen ja onnistuneeseen toimitukseen!

Varmista ohjelmistojesi laatu ja viritä liiketoimintasi uudelle tasolle testauksen avulla

Testaus on osa ydinosaamistamme. Yrityksesi korkeiden laatuvaatimusten ja ohjelmistokehitysprosessien perinpohjainen tunteminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Palveluidemme lähtökohtana on taata sinulle ohjelmistojen korkea laatu sekä alhainen kustannus koko ohjelmiston elinkaaren ajalle. Tämä saavutetaan testaamalla ohjelmistoja niiden kehityksen alusta loppuun. Oikeanlainen, toimiva teknologia optimoi toimintaa ja tuottavuutta. Varmistamalla ohjelmistojesi laadun autamme yritystäsi kehittymään ja viemään liiketoimintasi seuraavalle tasolle.

Manuaalitestaus

Toisinaan testaus on yrityksesi kannalta kustannustehokkainta suorittaa perinteisesti manuaalitestauksena ilman automatisointia. Näin on varsinkin tilanteissa, joissa odotettavissa oleva testauskierrosten määrä pysyy maltillisena.

Manuaalitestauksessakin voidaan testaus tehdä toistettavan testisuunnitelman kautta tai tutkivasti kokeilemalla – yrityksesi tarpeesta riippuen.

Testiautomaatio

Testiautomaatiolla on tärkeä rooli sekä laiteohjelmistojen että palvelin- ja työasemasovellusten laadunvarmistuksessa. Oikeilla ratkaisuilla saavutetaan yrityksellesi merkittäviä säästöjä testauksessa ja samalla lopputuotteesi laatu parantuu.

Yrityksesi ohjelmistotuotanto, erityisesti uusien toimintojen julkaisu, nopeutuu testiautomaation avulla. Testiautomaatiolla on siten tärkeä rooli portinvartijana modernissa jatkuvan integraation ohjelmistotuotannossa.

Testiautomaatio

Testiautomaatiolla on tärkeä rooli sekä laiteohjelmistojen että palvelin- ja työasemasovellusten laadunvarmistuksessa. Oikeilla ratkaisuilla saavutetaan yrityksellesi merkittäviä säästöjä testauksessa ja samalla lopputuotteesi laatu parantuu.

Yrityksesi ohjelmistotuotanto, erityisesti uusien toimintojen julkaisu, nopeutuu testiautomaation avulla. Testiautomaatiolla on siten tärkeä rooli portinvartijana modernissa jatkuvan integraation ohjelmistotuotannossa.

Miksi valita meidät laadunvarmistuskumppaniksi?

Kun valitset meidät laadunvarmistuskumppaniksi, voit olla varma, että saat projektiisi osaavia, sitoutuneita ja motivoituneita tekijöitä.

1. Alhainen vaihtuvuus

Meille on äärimmäisen tärkeää pitää hyvää huolta työntekijöistämme ja korkea henkilöstötyytyväisyys on meille tärkeä arvo. 94 % softabilityläisistä suosittelisi meitä työpaikkana. Hyvinvoivat työntekijät näkyvät projektissasi muun muassa pienempänä vaihtuvuutena, mikä parantaa konsulttien tuottavuutta ja tekemisen laatua.

Tiedämme, että pitkissä tuotekehitysprojekteissa henkilövaihdokset aiheuttavat aina ylimääräistä työtä. Pyrimme olemaan kumppani, jonka kanssa henkilömuutokset pysyvät alhaisina. IT-konsultoinnissa keskimääräinen attritiotaso oli v. 2021 n. 16 %, meidän vain 8 %!

2. Taitavat ja monipuoliset osaajat

Meillä työskentelevät testaajat ovat osaamisalueillaan äärimmäisen taitavia ja huippu-motivoituneita. Osaavien tekijöidemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakastarpeeseesi hyvin.

Asiantuntijamme tuovat työssään esiin arvojamme: vastuullisuutta, maalaisjärkeä ja empatiaa. Testaajamme ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme niin tekniseen osaamiseen kuin asenteeseen liittyen.

3. Oikeat projektit oikeille ihmisille

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että löydämme oikeat osaajat projekteihin. Tämä takaa motivoituneet ja innostuneet osaajat yrityksellesi.

Tavoitteemme on, että asiantuntijamme pääsevät työskentelemään sellaisten hankkeiden parissa, joita kohtaan he kokevat aitoa motivaatiota.

4. Laadukasta testausta ja vastuullinen toimija

Toimintamme on ketterää ja laadukasta. Olemme onnistuneet hankkimaan riveihimme asiantuntijoita laajalla osaamisprofiililla ja pitkällä työhistorialla – riippumatta siitä, millaista ratkaisua etsit, löydät meiltä todennäköisesti sopivan osaajan.

Työnjäljessä pyrimme aina laadukkaaseen lopputulokseen. Vastuullisena toimijana vältämme lyhytnäköisiä ratkaisuja ja tavoitteenamme on löytää hankkeeseesi parhaat ja motivoituneet tekijät.

5. Panostamme vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon

Tekijöidemme hyvät sosiaaliset taidot ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme. Arvotamme kommunikaation ja yhteydenpidon kanssasi todella korkealle. Panostamme myös työntekijöidemme vuorovaikutustaitoihin, sillä laadunvarmistus on yhteistyötä, jossa viestinnän onnistuminen on tärkeässä roolissa.

6. Korkea asiakastyytyväisyys

Voimme ylpeänä kertoa, että asiakastyytyväisyytemme on ollut vuodesta toiseen korkea, esimerkiksi vuonna 2021 se oli 4,1/5. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että pidämme yhteistyöstämme hyvää huolta. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä nykyään NPS-menetelmällä ja vuoden 2023 tulokset julkaisemme vuoden 2024 alussa.

Helpota laadunvarmistuksen rekrytointeja ja siirrä siihen liittyvät riskit meille – kerro vain, millaista osaajaa tarvitset!

Jatkuvan ja laadukkaan rekrytoinnin ansiosta meillä on alati kasvava ja päivittyvä osaajaverkosto. Verkoston laadusta kertoo, että 80 % kilpailutilanteista, joissa olemme mukana, asiakkaamme on valinnut meidät kumppanikseen.

Löytyisikö osaajaverkostostamme sinunkin yrityksellesi sopiva tekijä?

Projektimallit

Konsultointi

Meiltä saat käyttöösi huippuluokan asiantuntijat tuotekehityksen eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Konsultoinnin projektimallissa vastaat itse projektin johtamisesta ja loppuun saattamisesta asiantuntijoidemme avulla. Asiantuntijamme ovat käytössäsi joustavasti ja tuntipohjaisesti.

Konsulttimme eivät ole sinulle vain lisäresursseja, vaan tuomme lisäarvoa ulkoisena näkökulmana ja uusina ideoina. Tekijämme ovat alansa huippuosaajia, jotka tuntevat viimeisimmät teknologiat ja teollisuuden tuotekehitykseen liittyvät erityispiirteet.

Vastuuprojektit

Vastuuprojekti-mallissa voit ulkoistaa kokonaan tai osittain tuotteeseen liittyvää kehitystyötä tehtäväksemme. Suunnittelemme ja budjetoimme yhdessä kanssasi tehtävän työn ja otamme siitä eteenpäin vastuun projektin loppuun saattamisesta “avaimet käteen” -periaatteella.

Kun vastuuprojekti on hallinnassamme, helpotamme työtäsi, kun voit rauhassa keskittyä muihin liiketoiminnan osa-alueisiin. Meillä projektisi ovat osaavissa käsissä. Käytössämme ovat modernit ohjelmistokehitysmallit, jotka tarjoavat sinulle hyvän läpinäkyvyyden projektin etenemiseen. Näin pysyt jatkuvasti ja helposti ajan tasalla projektien etenemisestä, maaliin saakka.

Suunnitellaanko onnistunut laadunvarmistushanke yhdessä?

Tuomme vankkaa ja innovatiivista teknistä osaamistamme hankkeeseesi, riippumatta siitä, missä vaiheessa tuotekehitysprojektiasi olet. Olemme usein mukana hankkeen alkumetreiltä saakka, toisinaan hyppäämme kelkkaan vauhdista.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan hanke aluille!

Myynti

Mikko Luukkonen

+358 50 554 3652
mikko.luukkonen(at)softability.fi

Myynti

Julia Harjula

+358 50 327 0846
julia.harjula(at)softability.fi

Nimi
Yritys
Sähköposti
Viesti
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.